Wellness üdülés az Óriás-hegységben

A Krkonoše Nemzeti Park vonzza a turistákat, akik magas hegyeket, hatalmas vízeséseket és szokatlan természeti szépségeket keresnek fel. De tudta, hogy itt a teli pihenését is töltheti? Az Óriás-hegység kitűnő wellness szállásokkal is várja, ahol lazíthat a pezsgőfürdőben és a szaunákban.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 18 ajánlat


Csehország északi részén, a lengyel határ közelében található Krkonose Nemzeti Park az ország leglátogatottabb nemzeti parkja. A Krkonoše mély erdőit 800 kilométernyi túra- és kerékpárút szeli át. A jelzett ösvények elvezetnek például a Sněžka csúcshoz (1603 m), számos vízeséshez és több száz más természeti látványossághoz is. Télen a térdégben számos sípálya is várja az aktív kikapcsolódás szerelmeseit.

Hová érdemes ellátogatni az Óriás-hegységben?

Akár párjával, akár az egész családdal is látogat el az Óriás-hegységbe, számos túraútvonal közül választhatnak, a kellemes sétától a komolyabb túrákig. A legtöbb jelzett útvonal kiindulópontja l Harrachov, Špindlerův Mlýn vagy Janské Lázně településeken található. Bérelhet biciklit is, és kerékpárúton végighaladhat a Jizersko-Krkonošká magistrála mentén a Jizera-Krkonoše gerincen, a Janské Lázně-i lombkoronasétányhoz, vagy a Hutský vízeséshez.

A túrűzás után ejtőzzön egy kicsit a szálláshelye pezsgőfürdőjében, szaunájában vagymedencéjében. A wellness-pihenések segítségével közvetlenül a szállodában vagy a vendégházban élvezheti a jól megérdemelt pihenést. Nincs is jobb, mint a hegyekre néző pezsgőfürdőben pihenni, és a szaunában feltöltődni egy kicsit.

Az Óriás-hegység télen is vonzó, amikor a látogatók elsősorban a síelés miatt látogatnak ide. A szinte egész télen kiváló hóviszonyoknak köszönhetően itt is remekül lehet síelni, például a népszerű Špindlerův Mlýn síközpontban, ahol 25 km hosszú pályák találhatók, vagy a Harrachov - Čertova Hora síközpontban, amely a leglátogatottabb síközpont egész Csehországban.