Hétvégi pihenés Bécsben

Az osztrák főváros ideális célpont egy külföldi hétvégi kiruccanásokhoz. Töltsön el egy kellemes hétvégét Bécsben, és fedezze fel a látnivalókat, a kultúrát, a kávézókat és a gasztronómiai élményeket.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 0 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Tökéletes szálloda, már háromszor jártam itt. Nagyszerű választékkal rendelkeznek a finom ételek terén. A négyéves lányom nagyon örült a tematikus szobáknak, és nagyon élvezte a medencéket. A fürdőben minden megtalálható, amit csak kívánni lehet. És minden napot még élvezetesebbé tesznek egy délutáni snackkel. Nagyon ajánlom ezt a helyet, érdemes meglátogatni.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető
A Travelking által ellenőrizve

“Szívesen emlékszem vissza a Hotel Borgo I Tre Baroni szállodában töltött időre és az oda vezető utamra. Ez volt az első nagy olaszországi utam, és az első találkozásom Toszkánával. A hegyek és dombok megmászása után egy gyönyörű toszkán faluban és egy stílusosan berendezett szállodában találjuk magunkat. Az időt lehet a medence mellett tölteni egy pohár bor mellett, vagy egy kirándulással Firenzébe, ami egy rövid autóútra van. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek.”

Tomáš Čmelík
Tomáš Čmelík
A Travelking társtulajdonosa


Szeretne egy külföldi útra menni, de nincs lehetősége egy hosszabb nyaralásra? Szeretné, ha változatos élményekben lenne része és szeretné egy kicsit megfűszerezni szabadnapjait egy érdekes városban tett kirándulással? A turisták számára az osztrák főváros tökéletes választás egy hétvégi kiruccanásra. Többek között Bécs közelsége is óriási előny Budapestről közel 3 óra alatt odaérhetünk. Irány Bécs egy hétvégi kikapcsolódásra, és élvezze az osztrák főváros minden látnivalóját.

Mit érdemes megnézni Bécsben, ha csak egy hétvégénk van?

Bécs évszázadokon át a Habsburg-monarchia központja volt, így szinte minden sarkon találkozhat a dicső történelem nyomaival. Olyan látnivalók várják, amelyeket nem szabad kihagynia, mint például a Szent István székesegyház, a Hofburg-kastélykomplexum, a császári sírkamra és a Belvedere-palota.

Bécs híres karácsonyi vásáráról is, amit karácsony előtt mindenképpen érdemes meglátogatni. A város azonban egész évben sok látnivalót kínál a látogatóknak. A művészetek szerelmesei számtalan galériát, kiállítótermet és múzeumot látogathatnak meg, ahol a világ leghíresebb művészeinek alkotásai láthatók.

Bécs nagyszerű választás a gyermekekkel való tartózkodásra is. A számos játszótér, park és zöldterület mellett remek létesítmények és látnivalók várják a kis turistákat. Például Európa legrégebbi állatkertje, vagy a híres Práter vidámpark óriáskerékkel szórakoztatja a Bécsbe látogató kicsiket és nagyokat.

Külön fejezetet képez természetesen a híres osztrák gasztronómia. Bécsben számtalan nagyszerű kávézót és éttermet talál, ahol a helyi konyha legjavát élvezheti.