Két fős pihenés Magyarországon

Vigye el kedvesét egy páros pihenésre itthon, lazítsanak az egyik csodás wellness szállodában, vagy fedezzék fel a legszebb városaink kincseit. Hangolódjanak egy kicsit egymásra és töltődjenek fel kettesben, miközben megkóstolják a hazai specialitásokat, vagy a kiváló borokat.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 102 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda Esztergom központjától rövid sétára található, és könnyen megközelíthető. Érkezésünkkor kedves személyzet fogadott minket. A szobánk teljesen úgy nézett ki, mint a fotókon, tiszta volt és gyönyörű kilátással rendelkezett a Dunára és a bazilikára. Az ételek nagyszerűek voltak, bőséges választékban. A fürdő hatalmas, tele élménymedencékkel és szaunákkal. Hogy mennyire szerettünk itt lenni, azt jól mutatja a lányom kérdése: "Apa, ugye visszajövünk még ide?"”

Szabolcs Laza
Szabolcs Laza
Értékesítési csapat


Mozduljon ki kedvesével kettesben egy kicsit és hagyják maguk mögött a mindennapok rohanását és gondjait. Töltődjenek fel egy csodás wellness szállodában, vagy fedezzék fel hazánk rejtett kincseit.

Egy felejthetetlen nyaralás kellékei kettesben?

Egy kis kényeztetésért látogassanak el hazánk egyik csodás termálfürdőjébe. Fedezze fel a legnagyobb fürdőparkot Hajdúszoboszlón, Közép-Európa egyetlen természetes barlangfürdőjét Miskolctapolcán, vagy merüljön el a kényeztető gyógyvízben Zalakaroson illetve Sárvár városában.

A legjobbwellness szállodák várják a feltöltődni vágyókat, melyek szolgáltatásaikkal mindent megtesznek egy pihentető tartózkodásért. A szálloda első osztályú kiszolgálása, kiváló ételei és kényelmesen berendezett szobái szintén tökéletes élményt nyújtanak.

Kényeztesse magát és párját egy luxus üdüléssel. Élvezze a legkiválóbb ételeket és szolgáltatásokat luxus környezetben.

Ha pedig egy különleges alkalomra szeretne szállást választani, nézzen szét a romantikus szállásaink között, melyek garantálják, hogy egy kicsit újra egymásra hangolódjanak és együtt pihenjenek zavartalanul.