Két fős pihenés Magyarországon

Vigye el kedvesét egy páros pihenésre itthon, lazítsanak az egyik csodás wellness szállodában, vagy fedezzék fel a legszebb városaink kincseit. Hangolódjanak egy kicsit egymásra és töltődjenek fel kettesben, miközben megkóstolják a hazai specialitásokat, vagy a kiváló borokat.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 130 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda egyszerűen csodálatos! Remek az összhang a tágas terek és a modern berendezés között. A fürdő hatalmas, kiválóan alkalmas a kikapcsolódásra bármelyik korosztály számára. Az ételek ízletesek, érezhetően friss alapanyagokból készülnek, de ez a minőség és odafigyelés minden szolgáltatásban megmutatkozik. Volt, hogy „próbára tettük” a személyzetet, az étteremben például készséggel teljesítették kislányom kívánságát, és olyat is felszolgáltak, ami aznap épp nem volt terítéken. Tökéletes választás családoknak, pároknak és üzleti utazóknak is egyaránt.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető
A Travelking által ellenőrizve

“Tökéletes szálloda, már háromszor jártam itt. Nagyszerű választékkal rendelkeznek a finom ételek terén. A négyéves lányom nagyon örült a tematikus szobáknak, és nagyon élvezte a medencéket. A fürdőben minden megtalálható, amit csak kívánni lehet. És minden napot még élvezetesebbé tesznek egy délutáni snackkel. Nagyon ajánlom ezt a helyet, érdemes meglátogatni.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető


Mozduljon ki kedvesével kettesben egy kicsit és hagyják maguk mögött a mindennapok rohanását és gondjait. Töltődjenek fel egy csodás wellness szállodában, vagy fedezzék fel hazánk rejtett kincseit.

Egy felejthetetlen nyaralás kellékei kettesben?

Egy kis kényeztetésért látogassanak el hazánk egyik csodás termálfürdőjébe. Fedezze fel a legnagyobb fürdőparkot Hajdúszoboszlón, Közép-Európa egyetlen természetes barlangfürdőjét Miskolctapolcán, vagy merüljön el a kényeztető gyógyvízben Zalakaroson illetve Sárvár városában.

A legjobbwellness szállodák várják a feltöltődni vágyókat, melyek szolgáltatásaikkal mindent megtesznek egy pihentető tartózkodásért. A szálloda első osztályú kiszolgálása, kiváló ételei és kényelmesen berendezett szobái szintén tökéletes élményt nyújtanak.

Kényeztesse magát és párját egy luxus üdüléssel. Élvezze a legkiválóbb ételeket és szolgáltatásokat luxus környezetben.

Ha pedig egy különleges alkalomra szeretne szállást választani, nézzen szét a romantikus szállásaink között, melyek garantálják, hogy egy kicsit újra egymásra hangolódjanak és együtt pihenjenek zavartalanul.