Szállodák Písek városában

Fedezze fel Písek történelmi városát az Otava folyó partján. Látogasson el Dél-Csehországba és élvezze a látnivalók bőségét. Akár egy wellness pihenés, vagy egy aktív kikapcsolódás érdekli, Pisek jó választás.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 1 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Az Otava folyó mentén fekvő Písek városa Dél-Csehország egyik legszebb ékköve. Itt található többek között Csehország és Közép-Európa legrégebbi kőhídja. A festői történelmi központban sétálva számos műemlékkel találkozhat, és a városnézés után megpihenhet egy kellemes wellnessközpontban.

Mi vár Önre Písekben töltött tartózkodása alatt?

A Písekben tett látogatása során nem szabad kihagynia a barokk szobrokkal díszített 13. századi gótikus híd megtekintését. A vízpart mellett pedig az 'Amszterdam' nevű színes házak sora fogja elbűvölni.

HA gyerekekkel utazik, látogasson el a Sladovny Písek kulturális központba, ahol számos interaktív kiállítás szórakoztatja a kicsiket és nagyokat. A lovak szerelmesei a Ménesgazdaság felé vehetik az irányt.