Üdülés Posázavíban

Posázavíban biztosan nem fog unatkozni. A gyönyörű, friss természet kellemes sétákra és a vízparti pihenésre invitál. Így egy itteni üdülés a csónakázók, a kerékpárosok és a túrázók nagy örömére szolgál. Ön mivel töltené az idejét Posázavíban?

Ajánlatok betöltése...

Összesen 3 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?A Sázava folyó mentén fekvő gyönyörű terület nagyon népszerű a kirándulók, kerékpárosok és csónakázók körében. Posázaví híres turisztikai régiója a Vysočina és Közép-Csehország határán található és a természet illetve a kultúra szerelmesei számára számtalan változatos turisztikai célpontot kínál.

Posázaví - idilli hely az aktív kikapcsolódáshoz

Ez a régió mindenki számára tartogat valamit. Ha szereti a természetet, élvezni fogja a helyi festői tájat és a csendes ösvényeken való sétákat. Vegye az irányt például a Velký Blaník hegy felé, amelyben a legenda szerint lovagok rejtőznek, akik veszély esetén készek segíteni Csehországnak. A legendás csúcsot a Blaník Tájvédelmi Körzet öleli körbe, amely a közép-európai ország leglátogatottabb természetvédelmi területe.

Érdekes élmények várják Önt a Stvořidla természetvédelmi területen is. Szálljon például vonatra, és csodálja meg a Posázavský pacifik vasútvonal legszebb állomásait!

A kulturális élményekről sem maradhat le, ha Posázavíba látogat. A Sázava mentén számos várat, kastélyt és történelmi várost ismerhet meg. Ne hagyja ki a fenséges Cesky Sternberk, a Konopiště és a Jemniště kastélyok meglátogatását, ahogy Százvai kolostor falait is egyszer az életben mindenkinek látnia kell.

Egy kis városnézésért pedig a régió olyan kiemelkedő városait keresse fel, mint például Ledeč nad Sázavou ami romantikus kastélyával, Týnec nad Sázavou ami román kori rotundájával vagy a varázslatos Průhonice ami a burjánzó tájvédelmi parkjával ejti rabul a kirándulók szívét.