Szállások a hétvégére kutyával

Szeretne hétvégén felfedezőútra indulni, de már nincs ideje kutyaszittert keresni, vagy egyszerűen csak szeretné magával vinni kedvencét? Nem kell aggódnia, csak válasszon kutyabarát szálláshelyeink közül, és máris indulhat a közös kirándulás.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 445 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Szívesen emlékszem vissza a Hotel Borgo I Tre Baroni szállodában töltött időre és az oda vezető utamra. Ez volt az első nagy olaszországi utam, és az első találkozásom Toszkánával. A hegyek és dombok megmászása után egy gyönyörű toszkán faluban és egy stílusosan berendezett szállodában találjuk magunkat. Az időt lehet a medence mellett tölteni egy pohár bor mellett, vagy egy kirándulással Firenzébe, ami egy rövid autóútra van. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek.”

Tomáš Čmelík
Tomáš Čmelík
A Travelking társtulajdonosa


Már nem bírja a mókuskerék állandóságát, ezért kiruccanna a hétvégén, de nem szeretné négylábú kedvencét sem magára hagyni? Semmi gond. Vigye magával a kutyáját is, és fedezzék fel együtt a legjobb kirándulóhelyeket és látnivalókat.

Élvezze a tökéletes hétvégét kutyájával együtt!

Itt az ideje egy igazi, pihentető hétvégi kiruccanásnak! Ezúttal azonban nem kell ellenállnia kutyája szomorú tekintetének, aki sejti, hogy ismét magányos napok várnak rá. Ezúttal vigye magával őt is, hiszen kínálatunkban számos olyan szálloda szerepel, ahol a szőrös vendégeket is szívesen látják.

Az egyik legjobb ötlet ha kutyájával indul útnak, ha egy csodálatos hegyvidék felé veszik az irányt, ahol mindkettejüket felvillanyozza majd a természet és a friss levegő, miközben a túraútvonalakon és a tisztásokon keresztül barangolnak. A nyári kánikulában pedig érdemes vízparti szállást foglalni, hiszen nincs is olyankor jobb mint a hűsítő habokban felfrissülni. De ha inkább a gyógyvízben lazítana, akkor sem kell otthon hagynia kis kedvencét, mert a legtöbb gyógyfürdőben kutyáját is szívesen látják, mert bár háziállatoknak még nem elérhetőek a kényeztető gyógykezelések, de a fürdőparkokban való sétákat és az édes ostyák kóstolását együtt is élvezhetik.

Ha tovább inspirálódna, olvassa el a Hová utazzak a hétvégén? című rovatunkban található cikkeket, és kövesse útiterveinket, hogy ne maradjon le a legérdekesebb látnivalókról, nevezetességekről és természeti szépségekről.