Szállások a Tátrában félpanzióval

A túrázáshoz elengedhetetlen az elegendő energia. Ez a Tátrában sincs másképp, ezért ügyeljen a megfelelő étkezésre, amit a félpanziós ellátással a legkézenfekvőbb biztosítani. A reggeliről és a vacsoráról gondoskodunk, az ebédet pedig egy hegyi kunyhóban vagy egy neves étteremben fogyaszthatja el, közvetlenül ott, ahová a túraútvonalak vezetik.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 35 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon élveztük az ittlétet. Bár az egyik nap esett az eső, így is rengeteg lehetőség volt a szórakozásra. A szobánkból csodás kilátás nyílt a Tátrára, esténként egy pohár prosecco mellett többször gyönyörködtünk benne. Szuper volt a wellness is, kipróbáltuk a pezsgőfürdőt és a szaunát is. A félpanziós ellátás bőséges és finom volt. A szálloda környéke tele van látnivalókkal. A közelben van egy bobpálya, amit nagyon élveztünk és megnéztük a Belianska-barlangot is. Összességében nagyon elégedettek voltunk a Hotel Tulipánban való tartózkodásunkkal, és csak ajánlani tudom magam és a párom nevében.”

Martin Dittert
Martin Dittert
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Szeretek visszajárni a Chata Koliesko-ba, különleges hangulata és érdekes története van. Ez egy családi panzió, amely generációról generációra szállt, és a múltban még le is égett. Szeretem, hogy télen egyenesen kisétálhatok az ajtón sícipőben, nyáron pedig remek kiindulópont a túrázáshoz. A séf itt maga a tulajdonos, Kšiňan úr, aki nagyon jól főz. A Kolieskóban ettem a legjobb sült bordát életemben. A tulajdonos és a személyzet kedvessége igazi családi légkört teremt.”

Peter Kóša
Peter Kóša
A Travelking társtulajdonosa


Havavas hegcsúcsok sora várja, akár a Magas, akár az Alacsony vagy akár a Bélai-tátrát választja úti célul. Ezeken a helyeken amellett, hogy fontos a megfelelő öltözet, a kiadós étkezésekről sem szabad elfelejtkezni, hiszen az egész napos természetjáráshoz elkél az extra energia. Ezt a legegyszerűbben úgy tudja biztosítani, ha olyan szállást választ kínálatunkból ami félpanziós ellátást is biztosít vendégeinek.

Kikapcsolódás a Tátrában - túrázás, síelés és wellness

Kímélje meg magát úgy az étkezés szervezésével kapcsolatos időpazarlástól, hogy közben mégsem kell az otthonról hozott szendvicsekre fanyalodnia. Hiszen friss és íncsiklandozó ételeket kóstolhat majd a szállásán a félpanziós ellátásnak köszönhetően, így az egész napos túra előtt közvetlenül a szállodában vagy a vendégházban töltődhet fel, utána pedig a vacsora keretein belül élvezheti a jól megérdemelt ízeket. Ezt az élményt már csak úgy lehet megfejelni, ha a Lomnici-csúcs, a Kriváň vagy a Gyömbér meghódítása után a wellness melegében hagyja fáradt izmait megpihenni. Válasszon Ön is saját wellness részleggel rendelkező szállást, és a tökéletes kikapcsolódást élvezheti akár minden nap.

A Tátra még a téli hónapokban sem marad látogatók nélkül, épp ellenkezőleg. Már az első hideg napok a téli sportok szerelmeseinek százait vonzzák a környékre, hogy elősként tesztelhessék a helyi sí- és sífutópályák minőségét. Ha Ön is jobban kedveli a síelést vagy a snowboardozást a túrázásnál, akkor a téli időszakban induljon útnak, és ne hagyja otthon a sílécét sem, hiszen a síterepekhez közeli szálláshelyeinknek hála egész napokat és estéket tölthet a lejtőkön.

Ha pedig szeretné megismerni, hol várnak Önre a legjobb síélmények a Tátra közelében, akkor inspirálódjon blog bejegyzésünkből ahol igyekeztünk sorra venni Szlovákia legjobb sípályáit.