Wellness pihenés Franzensbadban

Hová máshová is mehetnénk, ha egy igazi csehországi kikapcsolódásra és kényelemre vágyunk, mint a csehországi fürdőháromszögbe? A három nyugat-csehországi fürdőváros közül a legkisebb, Franzensbad békés légkörével és magas színvonalú szolgáltatásaival teljesen leveszi majd a lábáról. Válasszon franzensbadi wellness-üdüléseink közül, és reggeltől estig élvezheti a kényeztető pihenést.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 1 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Tökéletes szálloda, már háromszor jártam itt. Nagyszerű választékkal rendelkeznek a finom ételek terén. A négyéves lányom nagyon örült a tematikus szobáknak, és nagyon élvezte a medencéket. A fürdőben minden megtalálható, amit csak kívánni lehet. És minden napot még élvezetesebbé tesznek egy délutáni snackkel. Nagyon ajánlom ezt a helyet, érdemes meglátogatni.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető


Franzensbad a nyugat-csehországi fürdőháromszöghöz tartozik, és bár a legkisebb a fürdővárosok közül, határozottan sok látnivalót kínál. A kis fürdőváros békés hangulatával, a központban és a környéken található rengeteg természeti kinccsel és számtalan hangulatos kávézóval örvendezteti majd meg. Ha Franzensbadban szeretne eltölteni egy wellness-üdülést, akkor megtapasztalhatja a professzionális szolgáltatásokat és kényeztetheti magát az itt feltörő gyógyító termálforrásokkal.

Kikapcsolódás a császári fürdőben

Franzensbad még I. Ferenc József császárt is elvarázsolta, aki elrendelte a fürdő alapítását, és akiről büszkén viseli a fürdő a nevét. A gyógyfürdő igazán népszerű a gyógyító termálforrások miatt, amelyek számos egészségügyi panaszon, különösen mozgásszervi, szív- és érrendszeri, valamint nőgyógyászati problémákon segíthetnek. De ide látogathat akkor is, ha csupán a mindennapi gondok elől szeretne egy kicsit elmenekülni. A legjobb, ha egy fürdővel összekapcsolt szállodát választ, ahol csak pár lépésre lesz, hogy a masszázsokkal vagy a kezelésekkel kényeztessék.

Franzensbad azonban nem csupán a wellness üdülésekről szól, hanem számos más szórakozási lehetőséget is kínál. Felejthetetlen élményt nyújt majd egy kellemes séta az oszlopsoron, amelyet parkok, fürdőházak és forrással ellátott pavilonok szegélyeznek. A városban virágzó parkok is várják a sétálókat. Az egyik ilyen parkban található a híres Ferenc szobor, amely a helyiek szerint szerencsét hoz.

A város történelmét is felfedezheti. Látogasson el a számos műemlékhez, a Szent Olga ortodox templomhoz, a Császári Fürdőhöz, vagy a Luisa forráspavilonhoz. A gyerekek élvezni fogják a kirándulást az Amerika erdei parkban található tóhoz, ahol úszhatnak, vagy csónakot is bérelhetnek. Itt található egy erdőpark és egy mini állatkert is. A frissítőstandok egyikénél pedig egy finom harapnivaló is várja, mielőtt a piros ösvényen visszaindulna a fürdőbe.