Wellness pihenés Hegykőn

Ha szeretne kiszakadni a mindennapokból, látogasson el a Nyugat-magyarországi kisvárosba, Hegykőre, melynek termál fürdője vonzza a turistákat. A híres Sá-Ra fürdő magas jódtartalmú vize miatt közkedvelt.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 0 ajánlat


A magyarországi Hegykő az ország nyugati részén, az osztrák határ közelében található és gyönyörű természet veszi körül. A városba látogatókat elsősorban a csodálatos termálfürdő vonzza, melyet még nem fedeztek fel a turisták tömegei, így nyugodt és zavartalan kikapcsolódást ígér.

Fedezze fel Hegykő kincseit

Hegykő fürdője, a Sá-Ra Termál fedett és nyitott termál- és úszómedencékkel várja a fürdőzőket, gyógyulni vágyókat. A fürdőben szabadtéren két gyógy-, egy termál, egy pancsoló egy úszó- és egy tanmedence várja fürdőzőket, továbbá egy beltéri gyógy- és egy wellness medencében is lehet ejtőzni.

A fürdőzés mellett a városban érdemes meglátogatnia a csodálatos Esterházy-kastélyt, melyet a magyar Versailles-ként is emlegetnek. Hegykő környékét is érdemes kalandoznia, hiszen a közelben található a Fertő-Hanság Nemzeti Park, ahol körbe biciklizheti a Fertő-tavat, vagy akár vízre is szállhat. Ha pedig érdekli a történelem, érdemes Sopron felé vennie az irányt.