Wellness pihenés Hegykőn

Ha szeretne kiszakadni a mindennapokból, látogasson el a Nyugat-magyarországi kisvárosba, Hegykőre, melynek termál fürdője vonzza a turistákat. A híres Sá-Ra fürdő magas jódtartalmú vize miatt közkedvelt.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 0 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Tökéletes szálloda, már háromszor jártam itt. Nagyszerű választékkal rendelkeznek a finom ételek terén. A négyéves lányom nagyon örült a tematikus szobáknak, és nagyon élvezte a medencéket. A fürdőben minden megtalálható, amit csak kívánni lehet. És minden napot még élvezetesebbé tesznek egy délutáni snackkel. Nagyon ajánlom ezt a helyet, érdemes meglátogatni.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető
A Travelking által ellenőrizve

“Akár a helyszínen, akár a környéken tölti az idejét, garantált, hogy mindig nagyszerű élményekben lesz része. A Bohinj Eco Hotel területe igazán nagy. A kiterjedt wellness-szolgáltatások és a szomszédos, számos attrakcióval rendelkező aquaparknak köszönhetően még az esős napokon is élvezheti a szórakozást és a pihenést. Ha az időjárás együttműködik, akkor kiránduljon egyet a hegyekbe, kerékpározzon, vagy prbája ki a külöböző vízi sportokat Szlovénia legszebb tavaiban. Nemcsak a szolgáltatással, hanem az ételekkel és a barátságos személyzettel is maximálisan elégedettek voltunk. A legnagyobb élményt azonban számunkra a tiszta Bohinji-tavon való evezés, majd a tóból kiömlő Sava Bohinjska folyón való lecsúszás jelentette.”

František Jordán
František Jordán
Marketing csapat


A magyarországi Hegykő az ország nyugati részén, az osztrák határ közelében található és gyönyörű természet veszi körül. A városba látogatókat elsősorban a csodálatos termálfürdő vonzza, melyet még nem fedeztek fel a turisták tömegei, így nyugodt és zavartalan kikapcsolódást ígér.

Fedezze fel Hegykő kincseit

Hegykő fürdője, a Sá-Ra Termál fedett és nyitott termál- és úszómedencékkel várja a fürdőzőket, gyógyulni vágyókat. A fürdőben szabadtéren két gyógy-, egy termál, egy pancsoló egy úszó- és egy tanmedence várja fürdőzőket, továbbá egy beltéri gyógy- és egy wellness medencében is lehet ejtőzni.

A fürdőzés mellett a városban érdemes meglátogatnia a csodálatos Esterházy-kastélyt, melyet a magyar Versailles-ként is emlegetnek. Hegykő környékét is érdemes kalandoznia, hiszen a közelben található a Fertő-Hanság Nemzeti Park, ahol körbe biciklizheti a Fertő-tavat, vagy akár vízre is szállhat. Ha pedig érdekli a történelem, érdemes Sopron felé vennie az irányt.