Wellness pihenés Krakkóban

Krakkó kétségkívül Lengyelország egyik legszebb városa. Ősi központja tele van lélegzetelállító látnivalókkal, mint például a középkori Wawel-kastély, a főtéren található kőpiac és a jól megőrzött zsidó negyed. Krakkó egyszerűen tökéletes arra, hogy egy napot a festői utcáin barangolva töltsön el az ember. A szállodába visszatérve pedig értékelni fogja a lehetőséget, hogy a szaunában, a pezsgőfürdőben vagy az úszómedencében lazíthat. Egy krakkói wellness-üdülés egyszerűen a legjobb választás!

Ajánlatok betöltése...

Összesen 4 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyszerűen éreztük magunkat! A szálloda gyönyörű volt, a szobánk modern és tiszta, a személyzet barátságos és segítőkész. Teljesen lenyűgözött minket a bőséges reggeli választéka. Bár a hotel wellness részlege nem túl nagy, nekünk elég volt, és csodás kilátás nyílik belőle a városra. A hotel a Visztula folyó mentén, Krakkó egy csendesebb részén található, így éjszaka zavartalan pihenésben volt részünk. Ennek ellenére nagyon közel voltunk a központhoz, így a városnézés akár késő estig is tarthatott. Ha legközelebb Krakkóba látogatunk, akkor is a Qubus Hotelt választjuk, de akkor félpanziós ellátással foglalunk!”

Aneta Ráztokayová
Aneta Ráztokayová
Értékesítési csapat


Krakkó - Lengyelország legszebb városa

Valószínűleg egyetlen Lengyelország legszebb városait felsoroló listáról sem hiányzik Krakkó, és ez nem is csoda. Ez az egykori királyi rezidencia a lengyel nemzet számos fontos pillanatának színhelye, így a történelem minden lépésnél szinte tapintható.

Krakkót a Visztula folyó fölé magasodó impozáns Wawel-kastély uralja. Egyedülálló vásárlási élményért látogasson el a Fő téren található történelmi Sukiennice posztócsarnokra, ahol a panorámás városháza tornya is található. Kazimierz gyönyörű zsidó negyedében úgy érezheti magát, mintha visszament volna az időben, és azonnal megérti, hogy a városnak ez a része miért az UNESCO Világörökség része. Krakkói tartózkodása alatt azonban még két UNESCO-helyszínt is meg kell néznie! Ezek a wieliczkai és bochniai királyi sóbányák, valamint - a kalandvágyóbbak számára - az auschwitzi koncentrációs tábor megtekintését is ajánljuk.

Röviden, Krakkó egy kivételes és elbűvölő város, amelyben könnyedén eltölthet egy egész napot. Az ideális választás, ha egy wellness üdülést választ Krakkóban, amelyek során a nyaralás pihenő részével is törődnek. Higgye el, a szaunában, a pezsgőfürdőben vagy a medencében tett pihenés jól fog esni a városnézéssel töltött aktív nap után!