Wellness pihenés Podebradyban

Közép-Csehország legnagyobb fürdője tárt karokkal várja. Válasszon a Podebradyban található wellness-üdülések közül, és élvezze a nyugalom és a csend kellemes pillanatait. Fedezze fel a gyógyforrásokat, a gazdag kulturális életet és a hangulatos kávézókat, és csak hogy tudja, rengeteg élménnyel és mosollyal az arcán fog távozni.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 0 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon jól éreztük magunkat a rossz idő ellenére is. A szálloda személyzete nagyon kedves volt, és jól beszéltek angolul. Mindent bemutattak, amit az utalvány tartalmazott. A szoba kényelmes és tiszta volt és nagyon tetszett, hogy van erkély is. A tartózkodásunk fénypontjai az étkezések voltak - minden nagyon ízlett, és akkora volt a választék, hogy alig győztük. A legpraktikusabb dolog, amit a csomagból kihasználtunk, a SommerCard kedvezménykártya volt, amivel számos helyet ingyen tudtunk meglátogatni. A legnagyobb élmény pedig mindenképpen a Grossglockner alpesi panorámaút volt! :)”

Kristýna Kodrlová
Kristýna Kodrlová
Marketing csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Már nagyon izgatottan vártuk ezt az utazást. Bad Gastein fürdővárosának hangulata, és a környező hegyek szépsége teljesen lenyűgözött. A szálloda magas minőségű szolgáltatásaival minden igényt kielégít. Az összes itt töltött nap, bőséges reggeliben és csodafinom vacsorában volt részünk. Valamint ki kell emelnem a wellness részleget is, ahol szinte újjászülettünk. A környék ideális hosszabb-rövidebb kiránduláshoz, akár télen, akár nyáron. Bár az időjárás nem volt felhőtlen, a wellness részlegnek köszönhetően kipihenten és feltöltődve tértünk haza.”

Štepán Pospíšilík
Štepán Pospíšilík
Marketing csapatvezető


Látogasson el a csehországi Poděbradyba és élvezze a gyógyfürdői kikapcsolódás minden egyes percét. Nemcsak a korlátlan wellness, gyógyító kezelések és az ásványvízforrások lesznek vonzóak, hanem rengeteg szabadidőstevékenység is várja. A Poděbrady oszlopcsarnok békés légköre teljesen leveszi majd a lábáról. Élvezni fogja a számtalan kávézót és cukrászdát, ahol a virágzó parkokra és a fürdővendégek mosolygó arcára néző, ropogós gyógyfürdő ostyákat lassan rágcsálhatja.

Nem csak a csúcsminőségű wellness vonzza Poděbradyba a látogatókat.

Poděbradyba azoknak is érdemes ellátogatniuk, akik valamilyen egészségügyi panasztól szenvednek, vagy csak egy ideális helyet keresnek a kikapcsolódásra. A gyógyfürdő 1908 óta foglalkozik szívbetegségek, cukorbetegség és mozgásszervi problémák kezelésével. A kolonnádon a gyógyító forrásokat élvezheti, például Trnkův, Žižkův vagy Rieger forrását, illetve a Hohenlohe-forrást. Megszállhat egy gyógyfürdőhöz kapcsolódó szállodában, így közvetlenül élvezheti a kezeléseket. Emellett professzionális masszázsokat is kipróbálhat.

De nem a gyógyfürdő az egyetlen, amit Poděbrady kínál. Nyáron a tó partján élvezheti a vízi kikapcsolódást vagy részt vehet egy sétahajózáson is az Elbán. A hajóról megtekintheti a Poděbrady kastélyt is, amelyet semmiképpen sem szabad kihagynia látogatása során.

A Poděbradyban töltött nyaralást gyerekekkel is élvezheti. A legkisebbek minden bizonnyal alig várják majd, hogy csobbanjanak egyet a szálloda medencéjében vagy megkóstolják a cukrászdák édes finomságait. Emellett olyan üdülésekkel is találkozhat, amelyek gyerekeknek ingyenes szállást ajánl, így Ön jelentős összeget takaríthat meg.