Wellness pihenés Podebradyban

Közép-Csehország legnagyobb fürdője tárt karokkal várja. Válasszon a Podebradyban található wellness-üdülések közül, és élvezze a nyugalom és a csend kellemes pillanatait. Fedezze fel a gyógyforrásokat, a gazdag kulturális életet és a hangulatos kávézókat, és csak hogy tudja, rengeteg élménnyel és mosollyal az arcán fog távozni.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 0 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyszerűen éreztük magunkat! A szálloda gyönyörű volt, a szobánk modern és tiszta, a személyzet barátságos és segítőkész. Teljesen lenyűgözött minket a bőséges reggeli választéka. Bár a hotel wellness részlege nem túl nagy, nekünk elég volt, és csodás kilátás nyílik belőle a városra. A hotel a Visztula folyó mentén, Krakkó egy csendesebb részén található, így éjszaka zavartalan pihenésben volt részünk. Ennek ellenére nagyon közel voltunk a központhoz, így a városnézés akár késő estig is tarthatott. Ha legközelebb Krakkóba látogatunk, akkor is a Qubus Hotelt választjuk, de akkor félpanziós ellátással foglalunk!”

Aneta Ráztokayová
Aneta Ráztokayová
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda kivételes elhelyezkedésének köszönhetően végig gyönyörködhettünk a csodálatos panorámában, a szobákban, az étteremben de még a gyógyfürdőben is. A szálloda nagyon segítőkész személyzetével teljesen elvarázsolt bennünket. Kiemelném a félpanzió során felszolgált finom ételeket is, melyekkel teljesen meg voltunk elégedve. A közelben található Zakopane városa, amely a Magas-Tátra lengyel oldalán található, így a városnézőknek és a túrázóknak egyaránt kiváló kikapcsolódási lehetőség. Nagyon élveztük az itt tartózkodásunkat, és különösen ősszel ajánljuk.”

Tomáš Polman
Tomáš Polman
Értékesítési csapat


Látogasson el a csehországi Poděbradyba és élvezze a gyógyfürdői kikapcsolódás minden egyes percét. Nemcsak a korlátlan wellness, gyógyító kezelések és az ásványvízforrások lesznek vonzóak, hanem rengeteg szabadidőstevékenység is várja. A Poděbrady oszlopcsarnok békés légköre teljesen leveszi majd a lábáról. Élvezni fogja a számtalan kávézót és cukrászdát, ahol a virágzó parkokra és a fürdővendégek mosolygó arcára néző, ropogós gyógyfürdő ostyákat lassan rágcsálhatja.

Nem csak a csúcsminőségű wellness vonzza Poděbradyba a látogatókat.

Poděbradyba azoknak is érdemes ellátogatniuk, akik valamilyen egészségügyi panasztól szenvednek, vagy csak egy ideális helyet keresnek a kikapcsolódásra. A gyógyfürdő 1908 óta foglalkozik szívbetegségek, cukorbetegség és mozgásszervi problémák kezelésével. A kolonnádon a gyógyító forrásokat élvezheti, például Trnkův, Žižkův vagy Rieger forrását, illetve a Hohenlohe-forrást. Megszállhat egy gyógyfürdőhöz kapcsolódó szállodában, így közvetlenül élvezheti a kezeléseket. Emellett professzionális masszázsokat is kipróbálhat.

De nem a gyógyfürdő az egyetlen, amit Poděbrady kínál. Nyáron a tó partján élvezheti a vízi kikapcsolódást vagy részt vehet egy sétahajózáson is az Elbán. A hajóról megtekintheti a Poděbrady kastélyt is, amelyet semmiképpen sem szabad kihagynia látogatása során.

A Poděbradyban töltött nyaralást gyerekekkel is élvezheti. A legkisebbek minden bizonnyal alig várják majd, hogy csobbanjanak egyet a szálloda medencéjében vagy megkóstolják a cukrászdák édes finomságait. Emellett olyan üdülésekkel is találkozhat, amelyek gyerekeknek ingyenes szállást ajánl, így Ön jelentős összeget takaríthat meg.