Wellness pihenés Polanica-Zdrójban

Látogasson el a lengyelországi Polanica-Zdrój fürdővárosába, és fedezze fel a lengyelországi gyógyfürdő varázsát.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 3 ajánlat


Első a lengyel fürdők között

Tudja, mit neveznek az alsó-sziléziai gyógyfürdők gyöngyszemének? Polanica-Zdrój fürdővárosát, amely a Bystřice és az Asztal-hegység lábánál fekszik. Ez a legfiatalabb fürdő egész Kłodzko tartományban - története kevesebb mint 200 évvel ezelőttre nyúlik vissza.

A Polanica fürdő szíve a hatalmas fürdőpark, ahol tavasszal sok gyönyörű színes rododendron virágzik, és amely közvetlenül kapcsolódik a fürdőépületekhez. A park elején található az ivókúrákra szolgáló pavilon, ahol megkóstolhatja a Joseph Pieniawa, Staropolanka 2000 és más források vizét. Van egy fedett sétány is, ahol népszerű koncerteket tartanak. Az előhegységben való elhelyezkedésének köszönhetően a Polanica fürdőt természeti szépség is körülveszi, amelyet számos túra- és kerékpárúton lehet megközelíteni.

Egy lengyelországi wellness-üdülés mindig jó választás

Akár a fürdő sétányán sétálva, akár a környező vidéken túrázva tölti napjait, értékelni fogja, ha olyan szállodában száll meg, amely saját szaunával, pezsgőfürdővel vagy úszómedencével rendelkezik. Élvezni fogja a jól megérdemelt pihenést, amely csak néhány lépésre van a szobájától. A Polanica Fürdőben egyszerűen élvezni fogja a wellness-üdülést az elejétől a végéig.