Wellness pihenés Prágában

Menjen el szerelmével egy romantikus prágai wellness-üdülésre, vagy vigye magával az egész családot. A cseh fővárosban nemcsak a pezsgőfürdőben vagy a szaunában élvezheti a fényűzést, hanem a történelmi belvárosban tett séták során is. Tapasztalja meg a kiváló gasztronómiát vagy a pezsgő éjszakai életet. Fedezze fel a Száztornyú várost!

Ajánlatok betöltése...

Összesen 9 ajánlat


Prága a végtelen lehetőségek városa. Sok mindent kínál az aktív sportolóknak és a történelem szerelmeseinek is. Kanyargós utcái, zöld parkjai és csodálatos műemlékei mindenkinek tetszeni fognak, aki csak ellátogat a cseh fővárosba. Európa egyik legbájosabb városa egyben nagyszerű kikapcsolódási helyszín is. Válasszon több tucat wellness-ajánlataink közül, és élvezze a jól megérdemelt pihenést a városnézéssel töltött nap után.

Felfedezze a cseh fővárost a luxus wellness és a lenyűgöző történelem jegyében

Vegyen részt egy mesés wellness-üdülésen Prágában, és élvezze a pihenést. A pezsgőfürdőben vagy a szaunában eltöltött lustálkodását vegyítse a hangulatos kávézók, vagy a híres látnivalók meglátogatásával. De a szálláshelyen se lesz gondja az étkezéssel, csak válassza a félpanziós vagy a reggelis ellátást.

Itt éppúgy élvezheti a romantikus pihenést, mint a családi nyaralást, és az utóbbi esetben mindenképpen válasszon azon szállásaink közül, ahol gyermekei ingyenesen tarthatnak Önnel, ráadásul még gyereksarok is gondoskodik a legkisebbek szórakoztatásáról. Prágában a gyermekes családok számára rengeteg szórakozási lehetőség van, a planetáriumtól kezdve a tengeri világon át a trambulinon való hancúrozásig.

És hogy mégis hova érdemes menni Prágában? Látogasson el a világhírű látnivalókhoz, mint a Károly híd, a Prágai vár vagy az Óváros tér ékköve, az Orloj. Ha szeretne egy kis szünetet tartani a turisták tömegétől, akkor fedezze fel a Divoká Šárka természeti rezervátum vidékét, vagy nézze meg a Przewalski vadlovakat, vagy a Dívčí hrady kilátót is meghódíthatja.