Wellness pihenés Szentgotthárdon

Hazánk nyugati részén felfedezheti Szentgotthárd városát. Látogasson el a fürdőjéről ismert városba, és élvezze a pihentető wellness kikapcsolódást.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 1 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A Gotthard Therme Hotel & Conference szálloda egyszerűen csodálatos! Meg kell dicsérnem a makulátlanul tiszta környezetet és a hihetetlenül bőséges félpanziós ellátást, a családom és én különösen nagyra értékeltük a korlátlan italfogyasztást. Közvetlenül a szállodához kapcsolódik a St. Gotthard Spa & Wellness, így csak át kell öltözni fürdőruhába és köntösbe, és perceken belül máris élvezhetjük a vízicsúszdákat, hidromasszázs pezsgőfürdőket, medencéket és szaunákat. Az elhelyezkedés is nagyszerű, kiválóan megközelíthető Ausztria és az Őrségi Nemzeti Park. Ha nem csak a fürdőben szeretné tölteni az idejét, vegyen részt egy vezetett túrán vagy menjen el kerékpározni. Biztosan nem fogja megbánni. Tökéletes nyaralásban volt részünk és biztosan visszatérünk még ide.”

Szabolcs Laza
Szabolcs Laza
Értékesítési csapat


Hazánk nyugati csücskében rejtőzik a gyönyörű Szentgotthárd fürdővárosa. Nemcsak a gyönyörű és nyugodt környezet, hanem a híres termálfürdő is segíti majd az ellazulásban.

Mi vár Önre egy Szentgotthárdi wellness üdülés során?

Ha Szentgotthárdon tervezi pihenését, számtalan kikapcsolódási és szórakozási lehetőség várja. A neves Szentgotthárdi Gyógy- és Wellnessfürdő megnyugtatja testét és lelkét. A hagyományos gyógyfürdői a gyermekes családok, párok és idősek számára is csodás választás. Többféle medence, wellness szolgáltatások, csúszdák, szaunapark és sportolási lehetőségek közül lehet választani.

És hogy mit érdemes megnéznie a környéken? Ha csodálatos panorámában szeretne gyönyörködni, másszon fel a Kömpe szeme kilátóba. A természet kedvelőinek mindenképp ajánljuk a túrázást a Őrség Nemzeti Parkban is.