Hétvégi pihenés egy fő részére

Szeretne a hétvégén kirándulni vagy esetleg gyógyfürdőzni, de nincs útitársa? Ez egyáltalán nem probléma! Utazzon el egy hétvégére egyedül, és élvezze, hogy a kirándulás alatt végre csak önmagára szánhatja az időt.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 12 ajánlat


Egy zsúfolt munkahét után nincs is jobb, mint elutazni a hétvégére, és otthon hagyni a mindennapok gondjait. Ne maradjon ki ebből a csodás élményből akkor se, ha éppen egyik barátja vagy rokona sem ér rá. Ebben az esetben induljon el egyedül kalandozni vagy kikapcsolódni, és élvezze, hogy a kirándulás alatt senki máshoz sem kell igazodnia.

Merre induljon egy egyszemélyes kirándulásra?

Szerencsére nem kell elhagynia Magyarországot egy kellemes kirándulás miatt. Akkor sem, ha a természetet járva, és akkor sem ha egy termálmedencében pihenve szeretne rátalálni lelki békéjére. Előbbi esetén várják Önt a Bükk, a Mátra vagy a Pilis legszebb kirándulóhelyei. Utóbbi esetén pedig, olyan nagyszerű fürdővárosok medencéiben lazíthat, mint Eger, Hévíz vagy Sárvár.

Ha pedig inkább külföldre utazna, akkor Csehországot ajánljuk figyelmébe. Itt sem kell sokat kutatnia ahhoz, hogy ráleljen a legjobb erdei túraútvonalakra, ráadásul a gyaloglás vagy kerékpározás közben a híres cseh vendéglátás legjavát is megkóstolhatja. HA pedig csak kényelmesen gyógyfürdőzne szeretne, akkor vegye az irányt az UNESCO listáján is szereplő gyógyfürdő-háromszög felé, amit három híres fürdőváros, Karlovy Vary, Marienbad és Franzensbad alkot. Az itt található szállodák csomagajánlataiban rendszeresen szerepel a fürdőbelépő is, így nem kell külön fizetnie azért, hogy a pihentető hétvégéről új emberként térhessen haza.