Hétvégi pihenés pároknak

Párosan szép az élet! Az utazás öröme akkor a legjobb, ha azt megosztjuk! Menjen el egy romantikus kikapcsolódásra párjával, vigye el legjobb barátját vagy barátnőjét egy bortúrára, vagy szüleit egy wellness hétvégére.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 329 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Akár a helyszínen, akár a környéken tölti az idejét, garantált, hogy mindig nagyszerű élményekben lesz része. A Bohinj Eco Hotel területe igazán nagy. A kiterjedt wellness-szolgáltatások és a szomszédos, számos attrakcióval rendelkező aquaparknak köszönhetően még az esős napokon is élvezheti a szórakozást és a pihenést. Ha az időjárás együttműködik, akkor kiránduljon egyet a hegyekbe, kerékpározzon, vagy prbája ki a külöböző vízi sportokat Szlovénia legszebb tavaiban. Nemcsak a szolgáltatással, hanem az ételekkel és a barátságos személyzettel is maximálisan elégedettek voltunk. A legnagyobb élményt azonban számunkra a tiszta Bohinji-tavon való evezés, majd a tóból kiömlő Sava Bohinjska folyón való lecsúszás jelentette.”

František Jordán
František Jordán
Marketing csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon élveztem a Hotel Grajski Dvorban töltött időt. Az óvároshoz közeli elhelyezkedésének köszönhetően Radovljica városkájának minden látnivalója és üzlete könnyen elérhető. A személyzet nagyon segítőkész volt, a svédasztalos reggeli bőséges, a közeli étteremben elfogyasztott háromfogásos vacsora pedig tökéletes befejezése volt minden napnak. A megújúlt SPA talán kisebb, de egy túrázással töltött nap után jó volt megpihenni itt. A szobám is nagyon tágas volt és mindent megtaláltam benne, ami kell egy igazi pihenéshez.”

Tamas Tutkovics
Tamas Tutkovics
Értékesítési csapat


Használja ki a hétvégét és mozduljon ki egy kicsit a hétköznapokból. Az utazás akkor a legjobb, ha meg tudja osztani élményeit. Egy romantikus wellness hétvége párjával közelebb hozhatja Önöket egymáshoz. Ha kedve van felfedezni egy új várost, vagy borvidéket, barátját vagy barátnőjét hívja meg. Ha pedig szeretné meglepni egy kicsit szökeit, utazzon el anyukájával vagy apukájával.

Hová érdemes ellátogatni egy páros hétégére?

Egy hétvége tökéletes alkalom arra, hogy kiszakadjon a hétköznapok nyüzsgéséből, és időt szánjon a szeretteire. Akár egy [romantikus hétvégi](https://travelking.hu/szerelmespar ) kiruccanásra indul, akár egy csodás [wellness szállást](https://travelking.hu/wellness ) szeretne élvezni, kínálatunkban megtalálja. Az utazási élmények bármely életkorban gazdagítanak, így a [senioroknak]https://travelking.hu/nyugdijasoknak) is ajánljuk a páros kikapcsolódást.