Magyar nyelvű személyzet Ausztriában

Miért tanulna németül, ha szomszédainkkal magyarul is beszélhet. Ausztriában magyarul beszélő személyzet teszi kellemesebbé az Ön tartózkodását a helyi szállodákban és panziókban. Nem kell aggódnia a nyelvi akadályok miatt.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 3 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon jól éreztük magunkat a rossz idő ellenére is. A szálloda személyzete nagyon kedves volt, és jól beszéltek angolul. Mindent bemutattak, amit az utalvány tartalmazott. A szoba kényelmes és tiszta volt és nagyon tetszett, hogy van erkély is. A tartózkodásunk fénypontjai az étkezések voltak - minden nagyon ízlett, és akkora volt a választék, hogy alig győztük. A legpraktikusabb dolog, amit a csomagból kihasználtunk, a SommerCard kedvezménykártya volt, amivel számos helyet ingyen tudtunk meglátogatni. A legnagyobb élmény pedig mindenképpen a Grossglockner alpesi panorámaút volt! :)”

Kristýna Kodrlová
Kristýna Kodrlová
Marketing csapat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda messzebb van, mint más szállások az Alpokban, ahová általában járunk, de a plusz egy óra út abszolút megérte. A hotel családias hangulatú volt. Én személy szerint szeretem a nagy, erkélyes szobákat, amilyet itt is kaptunk. Ráadásul a szállásunk egy csendes kis faluban volt, így ebben a nyugalomban rendkívül jól aludtunk éjszaka. Az erkélyről reggelente a gyönyörű napsütötte hegyek látványa fogadott. Az ételek is nagyszerűek voltak. Kutyával érkeztünk, így örültünk a közeli erdőnek és folyónak. Nagyon jól éreztük magunkat.”

Peter Kóša
Peter Kóša
A Travelking társtulajdonosa


Szeret utazni, de az idegen nyelvek nem az erőssége? Semmi gond! Velünk gond nélkül utazhat Ausztriába, ahol nyugodtan beszélheti anyanyelvét. Számos tartózkodást kínálunk magyarul beszélő személyzettel, hogy a nyelvi akadályok okozta stressz nélkül élvezhesse nyaralását.

Osztrák nyaralás, magyar nyelven?

Ausztria a természeti szépségekkel teli ország, amely teljesen leveszi majd a lábáról, amint átlépi a határt. Gyönyörű hegyek, türkizkék gleccsertavak, mezei virágok és lélegzetelállító vízesések. Mindez magas szintű turisztikai szolgáltatásokkal párosul, amelyek között nagyszerű szálláshelyek és rengeteg gyermekeknek és felnőtteknek szóló tevékenység található.

Szomszédainkat az év bármely szakában meglátogathatja. Nyáron élvezze a hegyekben való túrázást, a tavakban való fürdőzést és a vízi sportokat. Télen pedig a helyi síközpontok modern felszereléssel és tökéletesen karbantartott pályákkal várják a látogatókat.

Válasszon szállást Ausztriában magyarul beszélő személyzettel, és induljon el, hogy felfedezze, mit kínál ez az ország. Válasszon azon szállások közül, amelyekhez korlátlan wellness, pezsgőfürdő, szauna vagy beltéri és kültéri medence tartozik. Télen részesítse előnyben a sípályákhoz közeli szálláshelyeket, hogy ne legyen messze a havas kalandoktól.