Nyaralás Magyarországon gyerekekkel

Pihenésre vágyik, de nem akarja magára hagyni gyermekeit? Tervezzen magyarországi utazást az egész család számára, és pihenjen az ország legjobb fürdőiben, amelyek gondoskodnak a páratlan kényelemről. A gyerekekkel töltött magyarországi nyaralás tele lesz csodálatos közös pillanatokkal, amelyeket nem fognak egyhamar elfelejteni.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 131 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Tökéletes szálloda, már háromszor jártam itt. Nagyszerű választékkal rendelkeznek a finom ételek terén. A négyéves lányom nagyon örült a tematikus szobáknak, és nagyon élvezte a medencéket. A fürdőben minden megtalálható, amit csak kívánni lehet. És minden napot még élvezetesebbé tesznek egy délutáni snackkel. Nagyon ajánlom ezt a helyet, érdemes meglátogatni.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető


Hazánk egyike azoknak az országoknak ahol minden igényt kielégítő üdülésben lehet része minden korosztálynak, így a gyermekes családoknak, az időseknek és a fiatal szerelmespároknak egyaránt. A termálfürdők csodás luxus pihenést biztosítanak bárkinek, akik így csodálatos wellness üdülést élvezhetnek. Bármilyen hangulatban is indul a kirándulásra, felfrissülve, megújulva és energiával tele térhet haza.

Lazuljon el és élvezze az üdülést gyermekeivel együtt egy gyógyfürdőben

Órákig lehetne sorolni a gyógyfürdők előnyeit. Talán a legjelentősebb ezek között, hogy télen-nyáron tökéletes választások. A termálforrásoknak köszönhetően akkor is élvezheti itt a fürdőzést, ha egy tóban vagy a tengerben ez már elképzelhetetlen. Sőt nincs is jobb alkalom ennél felmelegedni a forró vízben, a szaunában vagy a pezsgőfürdőben.

Szüksége lenne egy kis pihenésre, de fél, hogy a gyerekek unatkozni fognak a fürdőben? Emiatt nem kell aggódnia. A legtöbb gyógyfürdőben rengeteg vízi attrakció várja a gyerekeket. Játszhatnak a pancsoló medencében, a csúszdákon és a vízicsúszdákon vagy a játszótereken. Mindezt megtapasztalhatja Ön is, ha kipróbálja a Bükfürdői, a Sárvári és a Győri fürdőt vagy a különleges Miskolc Tapolcai Barlangfürdőt. De Budapesten is számos gyönyörű gyógyfürdő üzemel, a leghíresebb közöttük talán a csodálatos Széchenyi Fürdő.

Kínálatunkban megtalálja a kényelmes gyógyfürdőhöz kapcsolódó szállásokat és azokat is amik saját pezsgőfürdővel vagy szaunával rendelkeznek. Ezen kívül érdemes böngészni a gyermek számára ingyenes hotelek is, hogy a lehető legjobb áron foglalhassa le szállását. Ha pedig biztosra menne akkor figyelje weboldalunkon a személyesen ellenőrzött címkét, hiszen ezekben az előzetesen tesztelt szállodákban garantált a kifogástalan szolgáltatás.

Pihenjen a Balaton partján!

Ha a szabadtéri fürdőzést kedveli, akkor a családi nyaralás ideális helyszíne nem is lehet más mint a Balaton. A "magyar tenger" édes vize biztonságos szórakozást ígér gyermekei számára, akik pancsoló medencékben és a tó parti strandokon játszhatnak kifulladásig.

A Balaton mentén fizetős fürdőhelyekkel is találkozhat, amelyek vonzó extra szolgáltatásokat nyújtanak. Csónakázzon vagy fagylaltozzon családjával együtt, hogy csodálatos emlékeket vihessen haza a nyaralásból.