Romantikus hétvége egy kastélyszállóban

Éljen át egy igazán felejthetetlen hétvégét kedvesével és töltsenek el egy romantikus kikapcsolódást egy kastélyban! Gyönyörű belső terek, ízletes finomságok és csúcsminőségű kiszolgálás, amelyek igazán királyi érzést nyújtanak. Kényeztesse magát és partnerét csakis a legjobbal.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 4 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Tökéletes szálloda, már háromszor jártam itt. Nagyszerű választékkal rendelkeznek a finom ételek terén. A négyéves lányom nagyon örült a tematikus szobáknak, és nagyon élvezte a medencéket. A fürdőben minden megtalálható, amit csak kívánni lehet. És minden napot még élvezetesebbé tesznek egy délutáni snackkel. Nagyon ajánlom ezt a helyet, érdemes meglátogatni.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető
A Travelking által ellenőrizve

“Igazi 5 csillagos hely. Lenyűgözött a történelmi szállodaépület hangulata és a csodálatos környezet. Tiszta levegő, tökéletes gyógyfürdő és barátságos személyzet. Miután kipróbáltam a kültéri és a beltéri medencéket, nagyon élvezetes volt az idős fákkal borított parkban sétálni. Ráadásul a Kehidakustányi Termálfürdő mindössze 2 kilométerre van a szállodától (a szállodától ingyenes transzferrel). Mindenképpen visszatérek még ide!”

Szabolcs Laza
Szabolcs Laza
Értékesítési csapat


Elképzelte már, milyen lehet a királyi család tagjának lenni? Tapasztalja meg a saját bőrén és vigye el kedvesét egy romantikus, kétszemélyes kikapcsolódásra egy kastélyba. A kastélyszállodák kivételes hangulata azonnal magával ragadja majd, és szó szerint királyi módon gondoskodnak majd Önökről.

Hol találunk ilyen kastélyhoteleket?

A mai kastélyok előnye a régmúlt kastélyaival szemben például az, hogy gyakran saját wellness-részleg található bennük. Higgye el, egy kastélyban pihenni igazán különleges élmény lesz.

Magyarországon például számos neves kastélyszállodát találni. Fényűző enteriőrökkel körülvéve Ön és párja olyan romantikát találnak, amiről mindig is álmodtak. Ez az egyik oka annak, hogy ügyfeleink szívesen térnek vissza ezekre az üdülésekre.