Szállások a budapesti gyógyfürdők közelében

Hol talál egy tucatnyi gyógyfürdőt egy helyen? Természetesen Budapesten! Szálljon meg a fővárosban, fedezze fel a látnivalókat, étkezzen a legjobb éttermekben majd válassza ki az Önnek legmegfelelőbb gyógyfürdőt és pihenjen amíg csak jól esik!

Ajánlatok betöltése...

Összesen 5 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon jól éreztem magam a Hotel Stációban töltött idő alatt, és nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, aki Budapestre szeretne látogatni. Itt garantált a minőség, ráadásul remek áron. Budapest gyönyörű szép. Láttam a belvárost, a Parlament épületét, a Halászbástyát, és sétáltam a Duna-parton is. De rengeteg látnivaló van még, úgyhogy mindenképpen vissza szeretnék majd egyszer jönni.”

Martin Dittert
Martin Dittert
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“A Hotel Aquincumban eltöltött idő csak bebizonyította számomra, hogy Budapest a legrosszabb időjárás esetén is remek kikapcsolódást kínál. A bőséges svédasztalos reggeli során kellő energiával telve tudtuk felfedezni az ország fővárosát. A kalandoktól teli nap után pedig a termálmedencékben melegedhettünk fel. A szobánk igazán fényűző, az ágyunk pedig nagyon kényelmes volt, amin nagyon jókat tudtunk aludni. Kellemes meglepetés volt a szobába bekészített vörösbor is, amit a Duna-partra néző kilátás közben fogyasztottunk el éjszaka. A közeli kirándulások közül mindenképpen ajánlanám a Margitsziget meglátogatását, ami pont a szállodával szemben van. ”

Eliška Kordulová
Eliška Kordulová
Marketing csapat


Fedezze fel a rengeteg látnivalót, sétáljon a Duna-parton, térjen be egy híres étterembe és fürdőzzön ameddig csak kedve tartja. Erről szól egy igazi budapesti kirándulás. A sok lehetőség közül talán a termálfürdők emelkednek ki a legjobban. Látnivalók és remek éttermek sok helyek akadnak, de egy városban ilyen sok remek fürdő talán csak Budapesten található.

Gyógyfürdők és látnivalók Budapesten

Mit érdemes megnézni Budapesten? A legfontosabb látnivalók közé a lenyűgöző Parlament, a Budai Vár , a mesés Halászbástya és a Hősök tere tartozik, nem érdemes egyiket se kihagyni. A városnézés után pedig mi lehetne jobb, mint egy termálfürdőben lazítani? Budapesten szerencsére szinte keresni sem kell így is, úgy is belefut majd egybe.

A népszerűbbek közé tartozik a lenyűgöző szecessziós belső térrel rendelkező Gellért fürdő, de a legtöbb turista Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexumát, a Széchenyi fürdőt választja. De ezek mellett számos remek gyógyfürdő szolgáltatásait élvezheti, amikhez úgy férhet hozzá a legkönnyebben ha közvetlenül egy termálfürdőhöz kapcsolódó szállodában foglal szobát.

De Budapesten nem csak a gyógyfürdőkben vár Önre egy igazi wellness üdülés. Kínálatunkban rengeteg fővárosi szállodát talál, ami saját wellnessrészleggel rendelkezik. Ezek a szolgáltatások választékában talán nem veszik fel a versenyt a legjobb fürdőkkel, de egy előnnyel biztosan rendelkeznek: a szálloda vendégeként szinte bármikor felmelegedhet a szaunákban vagy a pezsgőfürdőkben. Ez a szabadság pedig valóban megfizethetetlen.