Szállások Ausztriában síbérlettel

Az osztrák hegyek az egyik legnépszerűbb síelési célpontok közé tartoznak. Válasszon az osztrák hegyekben síbérletet is tartalmazó üdülési csomagok közül, és győződjön meg saját szemével a sípályák csodás minőségéről!

Ajánlatok betöltése...

Összesen 0 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Már nagyon izgatottan vártuk ezt az utazást. Bad Gastein fürdővárosának hangulata, és a környező hegyek szépsége teljesen lenyűgözött. A szálloda magas minőségű szolgáltatásaival minden igényt kielégít. Az összes itt töltött nap, bőséges reggeliben és csodafinom vacsorában volt részünk. Valamint ki kell emelnem a wellness részleget is, ahol szinte újjászülettünk. A környék ideális hosszabb-rövidebb kiránduláshoz, akár télen, akár nyáron. Bár az időjárás nem volt felhőtlen, a wellness részlegnek köszönhetően kipihenten és feltöltődve tértünk haza.”

Štepán Pospíšilík
Štepán Pospíšilík
Marketing csapatvezető
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda messzebb van, mint más szállások az Alpokban, ahová általában járunk, de a plusz egy óra út abszolút megérte. A hotel családias hangulatú volt. Én személy szerint szeretem a nagy, erkélyes szobákat, amilyet itt is kaptunk. Ráadásul a szállásunk egy csendes kis faluban volt, így ebben a nyugalomban rendkívül jól aludtunk éjszaka. Az erkélyről reggelente a gyönyörű napsütötte hegyek látványa fogadott. Az ételek is nagyszerűek voltak. Kutyával érkeztünk, így örültünk a közeli erdőnek és folyónak. Nagyon jól éreztük magunkat.”

Peter Kóša
Peter Kóša
A Travelking társtulajdonosa


Szereti a téli sportokat és a havas szórakozást, de nem szeretne túl messzire menni? Akkor fedezze fel, hogy miért az osztrák hegyek az egyik legnépszerűbb helyszín a síelők körében. A hegyek Ausztria területének több mint 60%-át teszik ki, így tényleg bőven van miből válogatnia. Az osztrák síterepeken több tucat vagy több száz kilométernyi gondozott pálya, modern felvonók és ősztől tavaszig remek hóviszonyok várják a síelőket. Ausztria egész egyszerűen a hó szerelmeseinek paradicsoma!

Minden szenvedélyes síelő számára kínálunk síbérlettel rendelkező ausztriai üdüléseket. Ez a csomag a helyi síközpontok felvonójegyeire szóló utalványokat is tartalmaz. Így a helyszínen nem kell aggódnia semmi miatt, mielőtt síléceit felcsatolná, és egyenesen a sípályák felé veheti az irányt!