Szállások Olaszországban két fő részére

Olaszország mindenkit rabul ejt. Gyönyörű, műemlékekkel teli városok, hosszú homokos tengerpartok, magas hegyek és festői vidékek, szőlőültetvények és olajfaligetek. Vigye el kedvesét, vagy legjobb barátját egy tökéletes olasz kiruccanásra. Ízlelje meg a finom olasz konyhát vagy a helyi borokat. A felejthetetlen nyaralás egyszerűen garantált!

Ajánlatok betöltése...

Összesen 18 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Szívesen emlékszem vissza a Hotel Borgo I Tre Baroni szállodában töltött időre és az oda vezető utamra. Ez volt az első nagy olaszországi utam, és az első találkozásom Toszkánával. A hegyek és dombok megmászása után egy gyönyörű toszkán faluban és egy stílusosan berendezett szállodában találjuk magunkat. Az időt lehet a medence mellett tölteni egy pohár bor mellett, vagy egy kirándulással Firenzébe, ami egy rövid autóútra van. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek.”

Tomáš Čmelík
Tomáš Čmelík
A Travelking társtulajdonosa


Nem tudja elképzelni a nyarat tengerparti nyaralás nélkül, és éppen most választja ki, hogy hova is menjen idén? Mit szólna hozzá, ha a kikapcsolódást és a vízi szórakozást kiegészítené néhány kulturális és gasztronómiai élménnyel? Akkor irány Olaszország, amely nemcsak hosszú homokos strandjairól, hanem számos történelmi emlékéről, finom konyhájáról és kiváló borairól is híres. A legjobb élmények azok, amelyeket meg lehet osztani valakivel, ezért induljon el egy olaszországi nyaralásra kettesben!

Élvezze ki Olaszországot amennyire csak lehet

Olaszország tökéletes célpont egy romantikus nyaraláshoz. Itt, az olaszországi Veronában játszódott le a leghíresebb történet a viszonzatlan szerelemről. Minden idők leghíresebb erkélye ma is itt, a Capulet-házban csodálható meg. Nem messze innen Velence híres csatornáin a gondolázást is kipróbálhatják. A toszkánai történelmi városok, Firenze és Ravenna szintén elvarázsolják majd hangulatukkal. Bárhová is megy Olaszországban, a világ legfinomabb konyháját élvezheti majd. Akár a házi tésztát vagy pizzát, akár a friss tenger gyümölcseit vagy az autentikus olasz rizottót kedveli, az ízlelőbimbói a mennyországban lesznek majd. A tökéletes édesség pedig az autentikus olasz fagylalt, a selymes panna cotta vagy az isteni tiramisu lesz.

Ön is a jól megérdemelt pihenésre vágyik a romantikus olaszországi tartózkodása alatt is? Foglaljon egy wellness pihenést és élvezze a zavartalan kikapcsolódást a pezsgőfürdőben, a szaunában vagy az úszómedencében közvetlenül a szállodában. Nincs is jobb, mint egy pihenés kettesben.