Wellness pihenés a Cseh-Morva felföldön

A cseh-morva felföld igazi érintetlen természettel büszkélkedhet, mély erdőkkel és történelmi emlékekkel, köztük három UNESCO listán is szereplő emlékhellyel. Ezenkívül tökéletes hely egy pihentető nyaraláshoz. Töltsön el egy wellness pihenést a cseh-morva felföldön, és töltődjön fel ebben a lélegzetelállító természeti környezetben.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 6 ajánlat


Kikapcsolódással teli nyaralásra vágyik, de még nem tudja, hogy hová is menjen pontosan Csehországban? Irány a cseh-morva Felföld régiója, és hagyja magát elvarázsolni a helyi természet, a nagyszerű wellness szállodák és a magas szintű szolgáltatások által. Ha felfedező kedvében van, akkor a legjobb helyen jár, ugyanis ezen a területén 3 UNESCO-emlékhely is található.

Aktív felföldi kikapcsolódás

Ez a régió ideális hely a pihenéssel és kalandokkal teli nyaraláshoz. A természet szépségét keresve két tájvédelmi területet is felkereshet: a Žďářské vrchy és a Vashegység Tájvédelmi Körzet területeit. A Zďárské vrchy tájvédelmi területen át vezető túra- és kerékpárutak érdekes sziklatornyok és települések mellett vezetnek el. A Vashegységben tett séták során mély erdőket, középkori várak romjait vagy még régebbi kelta romokat fedezhetünk fel. A hegyekben való túrázás után megérdemel egy jó kis pihenést. Fáradt izmait és elméjét is ellazíthatja a közvetlenül a szállodában található pezsgőfürdővel vagy szaunával felszerelt wellness-részlegben.

A kulturális látnivalók paradicsoma

A cseh-morva Felföldön egy csodálatos romantikus kettesben töltött nyaralás is várja. Ha a hegyek helyett inkább a városnézés és a történelmi városok bebarangolása érdekli, nem kell messzire mennie. Fedezze fel a régió UNESCO műemlékeit: Trebic városát a zsidó negyeddel és a Szent Prokopius bazilikával, Telč városát a mesebeli kastéllyal és a középkori épületekkel teli térrel, vagy az egyedülálló Nepomuki Szent János zarándoktemplomot Zelená hora-ban.