Wellness pihenés a lengyel Óriás-hegységben

Ha Ön a hegyek szerelmese, akkor mindenképp látogasson el az Óriás-hegység lengyel oldalára. Míg a cseh oldalon lassan lejtő, addig Lengyelországban meredek útvonal visz fel a hegyre. A lengyel táj gleccsertavakat, vízeséseket és nyüzsgő hegyi városokat rejt, amelyeket érdemes meglátogatni! Válasszon egy wellness kikapcsolódást a lengyel Óriás-hegységben, és ismerje meg ezt a varázslatos régiót egy másik szemszögből.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 11 ajánlat


Fedezze fel az Óriás-hegységet a lengyel oldalról

A Óriás-hegység Csehország leglátogatottabb hegysége, de a lengyel oldalról kevés utazó ismeri ezt a lélegzetelállító hegyvonulatot. Ez nagy kár, mert a lengyel Óriás-hegység gleccsertavakat, vízeséseket és élénk hegyi városokat rejt, modern síközpontokkal, mint például a Karpacz és a Sklářská Poruba síközpontok. De egy felejthetetlen élményt jelent a legmagasabb cseh hegy, a Sněžka meghódítása is.

Wellness pihenéssel egybekötött aktív nyaralás

Itt az ideje, hogy Ön is felfedezze ezt a hegyi paradicsomot, amely tökéletes a túrázók, kerékpárosok, síelők és barlangászok számára. Bármilyen tevékenységet is végez a hegyekben, nem szabad megfeledkeznie a megfelelő pihenésről sem. A szaunával, pezsgőfürdővel, vagy medencével rendelkező szállodák ideális választásnak bizonyulnak a jól megérdemelt kikapcsolódáshoz a aktívan töltött nap után. A lengyel Óriás-hegységben töltött wellness-üdülését az elejétől a végéig élvezni fogja.