Wellness pihenés Győrben

Engedje magát egy kicsit megpihenni. Látogasson el egy wellness pihenésre Győrbe. Itt nemcsak a jótékony hatású termálforrásokban pihenhet, hanem a gyönyörű építészetben is gyönyörködhet. Tökéletes választás akár szerelmével, akár gyerekeivel érkezik is.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 6 ajánlat


A Nyugat-magyarországi Győr városa kulturálisan és építészetileg is gazdag, élményekkel telve várja a látogatókat. Sétálgasson Nyugat-magyarország egyik legszebb városába és látogasson el a gyógyfürdőjébe, egy kis jól megérdemelt pihenésért.

Történelem, kultúra és wellness - Győrben egyszerűen nem lehet unatkozni

Győr nemcsak gazdag kulturális kínálatával és termálfürdőivel, hanem egyedülálló hangulatával is elnyeri tetszését. Rengeteg csodás programot és élményt kínál minden generáció számára, így a gyermekes családok és az seniorok is jól fogják érezni magukat.

Látogasson el a Rába Quelle luxus fürdőbe! Itt megmártózhat három termál- és öt élmény medence várja kül- és beltéren egyaránt. Pihenjen a szaunavilágban vagy lazítson a pezsgőfürdőben.

Mit érdemes még meglátogatnia, ha Győrbe látogat? A történelmi városközpontban számos barokk műemlék található. Megcsodálhatja például a Bécsi kapu teret, csodás panorámában lehet része a Püspökvár-Toronykilátóból. Gyerekekkel pedig mindenképpen látogasson el a Xantus János Állatkertbe is.