Wellness pihenés kutyával

Elege van a mindennapi stresszből és aggodalmakból? Itt az ideje, hogy elmenjen egy wellness-pihenésre, ahol maga mögött hagyhatja a gondokat és lazíthat végre egyet a pezsgőfürdőben vagy a szaunában. Azért se aggódjon, hogy négylábó kiskedvence egyedül érzi majd magát, hiszen őt is magával hozhatja. Sok szálloda szívesen fogadja a kiskedvenceket.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 333 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda közvetlenül a tengerparti sétány és a kavicsos strand mellett található. A tenger mellett, csobbanhattunk a szálloda bel- és kültéri medencéjében is. A tágas szobánk hatalmas erkélyéről csodás kilátás nyílt a tengerre. Igazán otthonosan éreztük magunkat és a légkondicionálónak köszönhetően az éjszakáink is zavartalanul teltek. Az all inclusive ellátás bőséges ételválasztékából kóstolhattunk, és a legfinomabb italokat fogyaszthattuk a nap szinte bármely szakában. Pag szigete is gyönyörű, mindenképpen látogasson át a Marino hajóval.”

Norbert Handra
Norbert Handra
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Már nagyon izgatottan vártuk ezt az utazást. Bad Gastein fürdővárosának hangulata, és a környező hegyek szépsége teljesen lenyűgözött. A szálloda magas minőségű szolgáltatásaival minden igényt kielégít. Az összes itt töltött nap, bőséges reggeliben és csodafinom vacsorában volt részünk. Valamint ki kell emelnem a wellness részleget is, ahol szinte újjászülettünk. A környék ideális hosszabb-rövidebb kiránduláshoz, akár télen, akár nyáron. Bár az időjárás nem volt felhőtlen, a wellness részlegnek köszönhetően kipihenten és feltöltődve tértünk haza.”

Štepán Pospíšilík
Štepán Pospíšilík
Marketing csapatvezető


Nem tudja elképzelni a nyaralást négylábú kedvence nélkül? Felejtse el a kompromisszumokat, és vigye magával kutyáját, akár wellness pihenésre is! Amíg Ön a pezsgőfürdőben pihen vagy egy masszázst élvez, kutyája egy hangulatos szobában várja Önt. Ezután kellemes sétákat tehetnek együtt.

Hogyan élvezheti a legjobban a wellness-üdülést kutyájával?

El tud képzelni jobb kikapcsolódást a testnek és a léleknek, mint egy kis pihenést egy wellness központban és kiadós sétákat négylábú kedvencével oldalán a természetben? Ha nem, akkor itt az ideje, hogy elvigye négylábú társát is egy kutyabarát szálláshelyre.

Fedezzék fel hazánk kutyabarát szálláshelyeit, ahol nem csak ön, de négylábú kiskedvence is pihenhet egy kicsit.

Ha a szomszédos Szlovákiába látogatna, ott is csodás kutyabarát szállások várják a természetben.

Csehországban nagyon nagy hagyománya van az állattartásnak, és a csehek gyakran üdülnek együtt kiskedvenceikkel. Így nem meglepő, hogy számos állatbarát hotel várja Önt és hűséges társát.