Wellness üdülés a Balti-tenger partján

Válassza a Balti-tenger melletti wellness-üdülést, és biztosan nem fogja megbánni! Amellett, hogy a szálloda szaunájában, pezsgőfürdőjében vagy úszómedencéjében pihenhet, élvezheti a tiszta tenger és a friss levegő csodálatos kombinációját. Észak-Lengyelország festői városai a déli turistaparadicsomokhoz képest csendes, nyugodt tengerparti kikapcsolódást kínálnak.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 16 ajánlat


Wellness a tengerparton? Miért ne!

A legtöbben a közeli fürdővárosokba vagy a hegyekbe utaznak, hogy átéljenek egy pihentető wellness élményt. Ha szeretne egy minden igényt kielégítő, mégis szokatlan üdülést megtapasztalni akkor vegye az irányt Gdansk és a lengyel tengerpart felé! A napsütés, a tengervíz, a friss levegő és a relaxáció kombinációja után más emberként tér majd haza!

Tengerparti wellnessezés Lengyelország legészakibb részén?

Ha saját bőrén szeretné megtapasztalni a tengerparti wellness-üdülés gyógyító hatásait, és mindeközben egy eddig ismeretlen tájat is felfedezne, akkor keresve sem talál jobb helyszínt mint a Balti-tenger vidéke.

Más tengerparti úti célokhoz képest itt számos előnyt tapasztalhat meg: a kevesebb turistától kezdve a megfizethetőbb árakon át a kellemes éghajlatig, de a Dél-Európában nyáron gyakran uralkodó hőmérsékleti szélsőségek nélkül. A hosszú homokos strandokról és a festői városokról azonban itt sem kell lemondania.

Ráadásul, ha tartózkodásához olyan szállodát választ, ahol wellnessközpont is található, akkor a szobájától csupán pár lépésre az úszómedence, a szaunák vagy a pezsgőfürdő kényelme várja. Egyszóval itt tényleg kihozhat mindent amit csak egy tengerparti nyaralásból lehet!