Aminess szállodalánc

Élvezze a tökéletes tengerparti nyaralást az Aminess szállodalánc hoteleiben. Végtelen medencék, csodás wellness, nagyszerű animációs programok és ínycsiklandó gasztronómia - az Aminess szállodák ismérvei. Legyen része egy luxus üdülésben Horvátország legnépszerűbb részein, és pihenjen Dalmáciában, Isztrián vagy Krk szigeten.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 6 ajánlat


Az Aminess szállodalánc 14 db 3-4-5 csillagos szállodát, valamint számos villát, apartmant és kempinget foglal magában. Az Aminess lánc csodás luxusüdüléseket kínál családok és párok számára, tökéletes kényelemmel. A szállodák közvetlenül a tengerparton találhatók, illetve akár saját stranddal is rendelkeznek. De akkor is jó választás, ha nem a főszezonban látogat, hiszen wellness részleg is kapcsolódik hozzájuk.

Természetesen a tengerparti nyaralás olyan kötelező elemei sem hiányozhatnak, mint az éttermek, a tengerparti bár, vagy a légkondicionált csodás kilátással rendelkező szobák. Emellett az Aminess szállodák a családosok számára remek választások lehetnek, hiszen gazdag animációs programokkal szórakoztatják a kicsiket és nagyokat egyaránt. A legkisebbek a gyerekklubban, vagy a játszótéren, a nagyobbak a mozielőadásokon avagy a diszkóban szórakozhatnak, míg a felnőtteket zenés táncestek és vetélkedők várják.

Hol találja az Aminess szállodákat?

Az Aminess lánc szállodáit megtalálja Horvátország legnépszerűbb helyszínein, úgy mint Dalmácia, Isztria vagy Krk szigete.

Ha luxusüdülésre vágyik a Dalmát régiót ajánljuk, ahol egy igazi gyöngyszemben szállhat meg az Aminess Khalani Beach Hotel *****-ben, amely a népszerű Makarska üdülőhelyen található, és amely az egyetlen ötcsillagos szálloda ezen a területen.

A mediterrán konyha kedvelőinek az isztriai halászvárost, Novigradot ajánljuk, ahol friss mediterrán tengeri különlegességeket kóstolhatnak meg. Megszállhat a négycsillagos Hotel Aminess Maestral **** szállodában, amely 2500 m²-es luxus fürdővel várja, vagy a Hotel Aminess Laguna *** négycsillagos szállodában, amely nagyszerű játszószobával várja a gyerekeket.

Ha pedig a tengerpart mellett a természetet is szeretné felfedezni látogasson el Krk-szigetre. A békés Njivicében található Magal Hotel by Aminess **** található, melyet buja zöldövezet vesz körül, valamint a Veya Hotel by Aminess **** amely egy 200 méter hosszú saját kavicsos stranddal várja. Ráadásul a Veya Hoteltől egy rövid sétára található egy kutyabarát strand is, így négylábú kedvencei is nagyszerű élményeket szerezhetnek a tengerparton.