Gyerekbarát szállások Dél-Morvaországban

Még mindig hezitál, hogy hová menjen családi nyaralásra Csehországban? Vigye el gyermekeit Dél-Morvaországba, amely a tevékenységek széles skáláját kínálja kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A szőlőskertekkel, kastélyokkal, várakkal és kilátótornyokkal teli festői táj mindenkit magával ragad majd.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 22 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A változékony időjárás ellenére jól éreztük magunkat a Pension Mlýnben, és nagyon elégedettek voltunk a kedves és segítőkész személyzettel, jó volt megtapasztalni a helyiek vendégszeretetét. A Velké Bílovice tökéletes választás egy feltöltő kikapcsolódáshoz. Elrejtőzhettünk a város zajától, és egymásra hangolódhattunk a kedvesemmel. A kilátóktól és a túraútvonaktól kezdve a helyi borászatokig rengeteg látnivaló várja az ide érkezőket. A történelem iránt érdeklődőknek érdemes ellátogatni a közeli Lednice-Valtice kastélyhoz is. A panzióban csodás pihenésben volt részünk és bőséges, félpanziós ellátással kényeztettek minket. Azt hiszem még sokáig nem fogjuk elfelejteni ezt az utazást.”

Jozef Benovič
Jozef Benovič
Értékesítési csapat


Fedezze fel Dél-Morvaország szépségét gyermekeivel. Ez a változatos borvidék a természetkedvelők, a történelem, a hagyományok és a gasztronómia szerelmeseit mind leveszi majd a lábáról. A sík dél-morva vidéken rengeteg kilátótorony, lenyűgöző középkori vár és mesebeli kastély várja, amelyeket a megfelelő terepviszonyoknak köszönhetően kis túrázókkal vagy babakocsival is felkereshet.

Hová menjünk Dél-Morvaországban gyerekekkel?

Családi nyaraláshoz remek választás lehet a morva főváros Brno meglátogatása. A sok érdekes helynek, múzeumnak és látnivalónak köszönhetően a kis és nagy látogatók egy percig sem fognak unatkozni. Vidámpark, tudományos központ, állatkert, gyönyörű kastélyok és a gyönyörű Brno-víztározó csak néhány a végtelen lehetőségek közül, ahová gyerekekkel Brnoban érdemes ellátogatni.

A gyönyörű történelmi város, Znojmó szintén csodálatos látnivalókat és tevékenységeket kínál. A gyermekes családok kedvelt célpontja a részben mesebeli stílusban berendezett znojmói metró.

Válasszon dél-morvaországi szállásaink közül olyat, ahol gyermekei ingyen tarthatnak Önnel, és a megtakarított pénzt további látnivalók felfedezésére költheti.