Hosszú hétvége a tengerparton

Már annyira hiányzik Önnek a tengerpart, hogy nem tudja kivárni a nyaralás időpontját, és már a következő hétvégén be akarja szippantani a frissítő sós levegőt? Ebben az esetben válogasson tengerparti ajánlataink között, hogy igazán feltöltődve vethesse bele magát újra a mindennapokba!

Ajánlatok betöltése...

Összesen 29 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A Hotel Pinija lenyűgözött minket, és teljesen megérdemli a 4*-ot! A szállodát nemrég felújították, így a szobánk teljesen megújult. Minden vendég számára tartogatnak valami meglepetést (minigolf, tenisz, bárok, éttermek, táncestek, gyermekprogramok, medencék, SPA). A szálloda egy csodás félszigeten található így a tenger és a gyönyörű strandok veszik körül. A félpanziónak köszönhetően valóságos lakomákban volt részünk. A reggeli és a vacsora kínálatában minden volt, amit csak el lehet képzelni! Csodafinom desszertekkel is kényeztettek, így édes befejezése volt minden napnak.”

Nikola Průdková
Nikola Průdková
Pénzügyi csapat


Ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a hosszú hétvégi kirándulásból, érdemes olyan úti célok közül választania, amik nincsenek túl távol Magyarországtól. Nincs ez másképp akkor sem, ha egy egy tengerparti kiruccanást tervez. Szerencsére kínálatunkban számos olyan szálláshelyet talál amiért nem szükséges napokat utaznia.

Hosszú hétvége a környék legjobb strandjain!

A magyar turisták első számú tengerparti úti célja továbbra is Horvátország. Az Adriai-tenger partján fekvő szomszédunk kristálytiszta tengerével, festői fenyőerdőivel és a híres horvát vendégszeretettel vonzza a látogatókat évről évre. Egy rövidebb tartózkodás esetén érdemes a lenyűgöző Isztriai-félsziget felé venni az irányt. Az ottani tengerparton számos lenyűgöző öblöt, gyönyörű szőlőültetvényeket és középkori városokat fedezhet fel a fürdőzésen túl.

Ha inkább a hosszú homokos strandokat kedveli, akkor az észak-olaszországi Velence régió tengerpartjai a megfelelő választás. Az Olaszország észak-keleti részén fekvő terület remek szolgáltatásokkal, nagy múltú műemlékekkel és az olasz konyha legjavával várja a látogatókat. Már csak egy pohár olasz vörösbor hiányzik a tökéletes kikapcsolódáshoz.