Kedvezményes szállásajánlatok

Kényeztesse magát a jól megérdemelt pihenéssel kedvezményes áron. Higgye el, nem kell bankot rabolnia egy családi pihenéshez sem. Válasszon First Minute, vagy Last Minute szállásajánlataink közül, és töltődjön fel.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 1 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda közvetlenül a tengerparti sétány és a kavicsos strand mellett található. A tenger mellett, csobbanhattunk a szálloda bel- és kültéri medencéjében is. A tágas szobánk hatalmas erkélyéről csodás kilátás nyílt a tengerre. Igazán otthonosan éreztük magunkat és a légkondicionálónak köszönhetően az éjszakáink is zavartalanul teltek. Az all inclusive ellátás bőséges ételválasztékából kóstolhattunk, és a legfinomabb italokat fogyaszthattuk a nap szinte bármely szakában. Pag szigete is gyönyörű, mindenképpen látogasson át a Marino hajóval.”

Norbert Handra
Norbert Handra
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Szeretek visszajárni a Chata Koliesko-ba, különleges hangulata és érdekes története van. Ez egy családi panzió, amely generációról generációra szállt, és a múltban még le is égett. Szeretem, hogy télen egyenesen kisétálhatok az ajtón sícipőben, nyáron pedig remek kiindulópont a túrázáshoz. A séf itt maga a tulajdonos, Kšiňan úr, aki nagyon jól főz. A Kolieskóban ettem a legjobb sült bordát életemben. A tulajdonos és a személyzet kedvessége igazi családi légkört teremt.”

Peter Kóša
Peter Kóša
A Travelking társtulajdonosa


A családi, vagy egy romantikus nyaralás kiválasztása komoly fejtörést okozhat. Sokszor a vágyaink és a pénztárcánk nincs teljesen harmóniában, de nem kell aggódnia! A megoldás nincs messze, válasszon akciós ajánlataink közül:

  • First Minute ajánlatok: Megéri előre megtervezni a nyaralást. Így nem csak biztos lehet benne, hogy a kiválasztott szállodában vagy vendégházban még sok szabad szoba van, ráadásul kedvező áron is lefoglalhatja a szállást. Ne hagyja ki!

  • Kedvezményes ár: Az utazás nem kell, hogy fejfájást okozzon, hanem felejthetetlen élményeket hozzon inkább! Válasszon kedvezményes ajánlatainkból és több marad szuvenírre.

  • Last Minute ajánlatok. Válasszon a Last Minute ajánlatainkból, és akár már másnap elindulhat egy felejthetetlen utazásra. Ne hagyja ki ezeket a vissza nem térő ajánlatokat!