Kedvezményes szállásajánlatok

Kényeztesse magát a jól megérdemelt pihenéssel kedvezményes áron. Higgye el, nem kell bankot rabolnia egy családi pihenéshez sem. Válasszon First Minute, vagy Last Minute szállásajánlataink közül, és töltődjön fel.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 34 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Egy csodás történelmi várost fedezhettünk fel egy csodás történelmi hotelből. Az elhelyezkedését illetően nem is kívánhattunk volna jobbat! A természet közelsége az egész várost átjárja. A Park Spa Hotel Sirius **** személyzete nagyon segítőkész és rugalmas volt, a berendezés az apró részetekig figyel a SPA vendégek igényeire, a szobánk tiszta és rendezett volt. Az általunk kipróbált kezeléseknek köszönhetően új erőre kaptunk a városnézéshez. A belváros csak néhány lépés a hoteltől, így volt lehetőségünk gyönyörködni az éjszakai fényekben is, vagy élvezni a hoteltől pár méterre található csodaszép Park Colonnade hőforrásnál egy finom italt. ”

Fanni Soós
Fanni Soós
Marketing csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon jól éreztem magam a Hotel Stációban töltött idő alatt, és nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, aki Budapestre szeretne látogatni. Itt garantált a minőség, ráadásul remek áron. Budapest gyönyörű szép. Láttam a belvárost, a Parlament épületét, a Halászbástyát, és sétáltam a Duna-parton is. De rengeteg látnivaló van még, úgyhogy mindenképpen vissza szeretnék majd egyszer jönni.”

Martin Dittert
Martin Dittert
Értékesítési csapat


A családi, vagy egy romantikus nyaralás kiválasztása komoly fejtörést okozhat. Sokszor a vágyaink és a pénztárcánk nincs teljesen harmóniában, de nem kell aggódnia! A megoldás nincs messze, válasszon akciós ajánlataink közül:

  • First Minute ajánlatok: Megéri előre megtervezni a nyaralást. Így nem csak biztos lehet benne, hogy a kiválasztott szállodában vagy vendégházban még sok szabad szoba van, ráadásul kedvező áron is lefoglalhatja a szállást. Ne hagyja ki!

  • Kedvezményes ár: Az utazás nem kell, hogy fejfájást okozzon, hanem felejthetetlen élményeket hozzon inkább! Válasszon kedvezményes ajánlatainkból és több marad szuvenírre.

  • Last Minute ajánlatok. Válasszon a Last Minute ajánlatainkból, és akár már másnap elindulhat egy felejthetetlen utazásra. Ne hagyja ki ezeket a vissza nem térő ajánlatokat!