Nagyszülők számára

Lepje meg nagyszüleit egy csodálatos utazással az igényeiknek megfelelően. Tudjuk, hogy mindig azt állítják, nekik már nincs szükségük semmire, de biztos, hogy ezt a különleges ajándékot ők is értékelni fogják.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 68 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Varázslatos helyszín, az állatok és a természet közelsége egyszerűen lenyűgöző. A szállás hangulata remekül illeszkedik a környezetbe. A személyzet készséggel (és széles mosollyal) áll rendelkezésre, és ízletes, finom fogásokat kóstolhattunk. A hotel remek elhelyezkedésének köszönhetően csak pár lépés a fürdő és a szállodából induló kisvonattal a város nevezetességeinek meglátogatása is nagyszerű szórakozást nyújt. Családoknak mindenképpen tökéletes választás, és pároknak is bátran ajánlom akik egy kis romantikára vágynak. Remek élményekkel fognak gazdagodni!”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető


Szeretné valami igazán különlegessel meglepni nagy szüleit, de nem találta meg még az igazit? Válogasson a Travelking nyugdíjasoknak szóló ajánlatai között, hogy megtalálja azt ajándékot amivel sikerül majd meghálálni a sok gondoskodást amit az évek során kapott tőlük.

Nagyszerű üdülés a nagyszüleinek!

A legbiztosabb döntés ha egy kellemes wellness üdüléssel lepi meg nagymamáját vagy nagypapáját. Akár belföldi akár külföldi úti célban gondolkodik, a Travelking ajánlatában megtalálja majd a legjobb gyógyfürdő kapcsolatos szállodákat.

Könnyen lehet, hogy nagyszülei nehezebben mozognak, mint annak idején. Szerencsére ma már ez nem jelenti azt, hogy ki kell maradniuk az utazás élményéből. Nincs már dolga mint az akadálymentes hozzáférésű szálláshelyeink között válogatni.

Travelking Tipp: Érdemes az ajándékot akkor lefoglalni amikor ki tudja használni a karácsonyi vagy a Black Friday kedvezményeinket.