Nyaralás Németországban gyerekekkel

Még sosem járt gyermekeivel Németországban? Nyugati szomszédunkban rengeteg természeti és kulturális csoda várja, amely kicsiket és nagyokat egyaránt szórakoztat majd. Látogasson el gyermekeivel Németországba, és töltsön el kellemes időt azok társaságában, akiket a legjobban szeret.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 6 ajánlat


Németország a sok szépség országa. Nemcsak kulturális tevékenységek, hanem számtalan felfedezésre érdemes természeti gyöngyszem is várja a látogatókat. Vigye el az egész családot egy hétvégére, nyári vagy téli üdülésre. Ha gyermekeivel érkezik Németországba nem fog unatkozni, ugyanis a kicsiknek is rengeteg szórakozási lehetőséget kínálnak a játszóterek, víziparkok, szabadtéri uszodák és kastélyok.

Látogasson el gyerekekkel Németországba a történelem és a kultúra miatt

Németország egész területén elszórtan találhatók történelmi emlékhelyek, amelyeket meglátogathat családjával. Felfedezheti az érdekes múzeumokat, középkori várakat és a barokk palotákat. A kastélyok különösen a kicsik számára kínálnak fantáziadús programokat, így az ősi építészet felfedezése Németországban gyermekes családok számára kitűnő választás.

A történelmi látnivalók minden sarkon várják az ide érkezőket. Kezdjék Berlinben, ahol elsétálhatnak a Brandenburgi kapu alatt, bepillanthatnak a Reichstagba, vagy ellátogathatnak a berlini falhoz. De más történelmi városok, például Nürnberg, Köln és München is megérnek egy látogatást. Válasszon szállást teljes ellátással vagy félpanzióval, de kínálatunkban találhat olyan szállást is, ahol gyermekei ingyen tarthatnak Önnel.

Kihagyhatatlan természeti csodák Németországban

Egy olyan nagy ország, mint Németország, bizonyára számos természeti gyöngyszemet rejt. És ez így is van! Az egyik legszebb hely közvetlenül a cseh határ mellett található. A Bajor Erdei Nemzeti Park sok kilométernyi túra- és kerékpárutat kínál a hullámzó erdős tájban. A népszerű lombkorona tanösvényre vagy egy szinte a vadonban lévő állatkertre is rábukkanhat. Németországban egyébként 16 nemzeti park található, ahol a tiszta természetben sétálhat. Ezek így ideálisak lehetnek ha kis kedvencével együtt érkezik.

Egy németországi nyári vakáció során gyermekeivel szintén élvezheti a számos fürdőzési lehetőséget. Németország nem szűkölködik tavakban. Látogasson el például a híres Berlini-tavakhoz vagy a bajorországi Königssee és Obersee tavakhoz. Ha hűvösebb fürdőzésre vágyik, élvezheti az Északi-tengert, ahol gyönyörű strandok és sétahajózási üdülőhelyek várják. Nem feledkezve meg a számtalan aqua parkról és wellness pihenésről, amelyek az egész családot szórakoztatják.