Páros pihenés egy kastélyszállóban

A fényűző, pazar bútorokkal berendezett szobákban való tartózkodás már nem csak a nemesek és hercegnők kiváltsága. Ön is élvezheti a kastélyszállások minden kényelmét, például a kedvese társaságában. Lepje meg partnerét egy különleges ajándékkal, és töltsenek el együtt néhány felejthetetlen, mesebeli napot.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 4 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Tökéletes szálloda, már háromszor jártam itt. Nagyszerű választékkal rendelkeznek a finom ételek terén. A négyéves lányom nagyon örült a tematikus szobáknak, és nagyon élvezte a medencéket. A fürdőben minden megtalálható, amit csak kívánni lehet. És minden napot még élvezetesebbé tesznek egy délutáni snackkel. Nagyon ajánlom ezt a helyet, érdemes meglátogatni.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető
A Travelking által ellenőrizve

“Igazi 5 csillagos hely. Lenyűgözött a történelmi szállodaépület hangulata és a csodálatos környezet. Tiszta levegő, tökéletes gyógyfürdő és barátságos személyzet. Miután kipróbáltam a kültéri és a beltéri medencéket, nagyon élvezetes volt az idős fákkal borított parkban sétálni. Ráadásul a Kehidakustányi Termálfürdő mindössze 2 kilométerre van a szállodától (a szállodától ingyenes transzferrel). Mindenképpen visszatérek még ide!”

Szabolcs Laza
Szabolcs Laza
Értékesítési csapat


Szeretné egy utazással meglepné kedvesét, de a szokásos helyett most valami különlegessel készülne? Foglaljon szállást egy mesebeli kastélyban ahol úgy bánnak a vendégekkel, mint a főurakkal. Gyönyörűen berendezett szobák, csúcsminőségű gasztronómia és akár a wellness részlegben való pihenés vár ezeken a helyeken mindenkire.

Ne hagyja ki a királyi párhoz méltó üdülést!

Közeleg házastársa születésnapja, vagy az évfordulós meglepetésen gondolkozik? Válasszon egyet kastélyszállásaink közül, és élvezze a felejthetetlen, tündérmesébe illő közös pillanatokat. A romantikus lelkek, a történelem szerelmesei és akik csak szívesen kipróbálnák milyen lehet egy kastélyban élni, mind megtalálják a számításukat. A kirándulást a wellness részlegben történő pihenés vagy a kastély parkjában tett séták teszik egészen tökéletessé.

Szerencsére nem kell messzire utazniuk az egyedülálló kastélyhangulatért, hiszen ahogy itthon, úgy a közeli országokban is számtalan lehetőség közül választhat, így biztosan megtalálja majd a legmegfelelőbb ajánlatot.