Pihenés a Beszkidekben gyerekekkel

A Beszkidek vidéke ideális hely a családi nyaraláshoz. A Morvaország északkeleti részén található hegyvidék tele van olyan helyekkel, ahová gyermekével is érdemes ellátogatnia, hogy felfedezhessék ezt a mesés környéket.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 11 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A Beszkidek gyönyörűek, és a Beskydský hotel RELAX is csodálatos. 10.000 vendég foglalt már ide a Travelking-en, és sokan többször visszatérnek. Igaz, hogy a szálloda nem a legmodernebb, de ezt mindenki (én is) megbocsátja, mert az érkezéstől a távozásig minden egyszerűen kiváló.”

Tomáš Čmelík
Tomáš Čmelík
A Travelking társtulajdonosa


A Beszkidek a hegygerincek, mély völgyek, csörgedező patakok és folyók, hatalmas erdők, virágzó hegyoldalak vidéke. A Beszkidek tökéletes hely egy családi nyaraláshoz gyerekekkel, hiszen látnivalókból nincs hiány.

A medvemancsokkal jelzett speciális gyermekösvény a Beszkidek leghíresebb turisztikai célpontjához vezetnek. el Az enyhe szintkülönbség, a kalandtérkép és a túravezetők garantálják, hogy még a legkisebb túrázók is élményekkel tele térjenek haza. Ráadásul az ösvények hossza változó, és az útvonalak rövidíthetőek, így könnyen a gyerekek életkorához és az aktuális hangulathoz igazítható a családi kirándulás.

Ha kisebb gyermekekkel utazik, fog igazán jól esni, hogy a régió szállodáinak nagy része felkészülten várja a legkisebb turistákat is. Kínálatunkban olyan bababarát szállodákat talál, amelyek kölcsönöznek felszerelést a kicsik számára, például kiságyat, etetőszéket, vagy babafürdető felszerelést egyenesen a szállodából.

Ha az időjárás nem engedné a szabadtéri kalandokat, jól jön majd egy játszósarokkal rendelkező szállás, ahol csemetéi garantáltan jól szórakoznak. És minden szülő örül, ha egy kis pénzt is megspórolhat egy ilyen kiruccanás alkalmával. Kínálatunkban olyan szállást is talál, ahová gyermekei ingyenesen tarthatnak Önnel. A megspórolt összeget aztán kirándulásokra, vagy néhány extra finomságra költheti gyermekeinek.