Pihenés félpanziós ellátással a Jesenik-hegységben

Egy nyaralás a Jeseníky-hegységben az év bármely szakában remek ötlet. A melegebb hónapokban nagyszerű túrákat és kirándulásokat tehet a Jesenik hegység csúcsain, télen pedig a helyi síközpontok várják és a természeti szépségek, melyeket a sífutó síléceken fedezhet fel.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 12 ajánlat


Szeretne elutazni Jesenik hegységbe a párjával vagy az egész családdal? Válasszon a félpanziós ellátást kínáló szállások közül, és élvezze a kényelmet és a gazdag kínálatot.

Látogasson el a Jesenik-hegységbe

A csehországi a Jesenik-hegység Nemzeti Park csodás látnivalókat és érintetlen természetet kínál, melyet érdemes felfedeznie egész családjával. Az aktív pihenéshez pedig elengedhetetlen a megfelelő energia is. Foglaljon hát félpanziós ellátással, hogy biztosan bőséges ellátásban legyen része és energiával telje kezdhesse a kirándulást!

A túrázás és a síelés mellett a Jesenik-hegység a pihenésre is alkalmas. A sűrű erdőknek köszönhetően a környék nemcsak Európa legtisztább levegőjével büszkélkedhet, hanem a híres Priessnitz fürdő is itt található. A gyógyfürdőt 1822-ben alapították a világ első hidroterápiás intézeteként. Ma is élvezheti itt az egészséget ápoló kezeléseket, vagy megcsodálhatja az építészeti gyöngyszemeket.

A Jeseniki gyógyfürdőnek nagy híve van, így érdemes akár azt is kipróbálni, az egyik wellness szállodában, ahol a pezsgőfürdő és szauna mellett a SPA kezeléseket is kipróbálhatja.