Síelés Németországban

Németország egy meglepetésekkel teli ország, amelyek közül az egyik a legjobban karbantartott sípályák végtelen kilométerei. Akár kezdő síelő, aki először csatolja fel a sílécét, akár tapasztalt versenyző, itt biztosan megtalálja a megfelelőt.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 1 ajánlat


Vigye el az egész családot egy nagyszerű síelésre Németországba, ahol modern síközpontokat, magas szintű szolgáltatásokat és mindenekelőtt gyönyörű természetet talál.

Tökéletes körülmények és gyönyörű környezet - ilyen egy németországi síelés.

Németországban számos olyan hegyvidéki terület található, amelyek a síelők, sífutók és snowboardosok téli paradicsomát jelentik. A német hegyvidékek változatosságának köszönhetően mind a tapasztalt sportolók, mind a gyermekes családok élvezhetik itt első síkalandjaikat a könnyű lejtőkön.

Csodálatos téli szórakozás várja az Érchegység (Erzgebirge) német oldalán. A népszerű Fichtelberg síterep a cseh határon túl található. A síelők másik gyakori választása az Altenberg síközpont, ahol akár 70 kilométernyi gondozott sífutópálya is található.

Ha nagyobb kihívást jelentő lesiklópályákat keres, akkor látogasson el az ország déli részére, ahol a Bajor-Alpok emelkedik. Rengeteg sportélmény várja a népszerű Garmisch Partenkirchen síterepen, ahol 1936-ban még a téli olimpiát is megrendezték. Az Alpokban meghódíthatja az akár 50 kilométernyi sípályát is magában foglaló Obersalzberg síközpontot is. Németország legmagasabb csúcsát, a Zugspitz síközpontban csodálhatja meg, ahol a mesés kilátást modern létesítmények egészítik ki frissítőkkel és kölcsönzővel.