Szállások a Cseh Svájc régióban félpanzióval

A Cseh Svájc Nemzeti Park egyedülálló természete tökéletes hely az aktív pihenéshez és a feltöltődéshez. Fedezze fel ennek a kivételes észak-csehországi területnek az egyedülálló helyeit és válasszon egy félpanziós ellátást kínáló szállást a Cseh Svájc régióban.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 1 ajánlat


A lenyűgöző Cseh Svájc

A Cseh Svájc tájképe nemcsak Csehországban, hanem egész Európában is kivételes. Fedezze fel a sziklákat és szurdokokat, a kristálytiszta patakokat, tekintsen le a hatalmas homokkő városok tornyairól és csodálja meg az erdőket.

A német oldalon található szomszédos Szász-Svájci Nemzeti Parkkal együtt a Cseh Svájci Nemzeti Park tökéletes hely a kikapcsolódásra és feltöltődésre. Túrázása vagy kerékpáros kirándulása során romantikus sarkok, népi építészet és gyönyörű kilátás várja ezen az egyedülálló régióban.

Egyszóval ez a tökéletes nyaralási célpont minden természetbarát és túrázó számára. Ahhoz, hogy kirándulásai során elegendő erőre kapjon, válasszon olyan ajánlatunkból, amelyek félpanziós ellátást kínálnak. A reggelit és a vacsorát a szállodában biztosítják, így nem kell a főzés miatt aggódnia. Ugyanakkor ebédre sem kell visszatérnie a szállodába, így az egész napot a gyönyörű természetben töltheti. Napközben a túra során az éhségét csillapíthatja a túra menti egyik étteremben, amelyekből több is található a nemzeti parkban.