Szállások Ausztriában all-inclusive ellátással

Ausztria egy kis ország, de rengeteg látnivalót kínál. Fedezze fel a városok és a vidék szépségét, és élvezze a rengeteg finom ételt és italt, amelyet egy ausztriai all-inclusive nyaralás kínál!

Ajánlatok betöltése...

Összesen 1 ajánlat


Akár kirándulással, gyógyfürdőben való pihenéssel vagy a látnivalók felfedezésével szeretné tölteni a szabadságát, Ausztria számtalan vonzó úti célt kínál a tökéletes nyaraláshoz. A gyönyörű tájak és látnivalók mellett Ausztria azonban finom konyhájáról is híres. Az ausztriai all-inclusive nyaralás során kiélvezheti a maximumot, amit ez az ország kínálni tud. Az all-inclusive ellátásnak köszönhetően egy biztos, sem szomjazni, sem éhezni nem fog, és bőven lesz energiája, hogy programokkal teli üdülésben lehessen része.

Fedezze fel Ausztriát

Ausztria maga a paradicsom az aktív pihenés szerelmeseinek. Az ország területének kétharmadát az Alpok borítja. Zöld völgyekbe zuhanó széles füves hegygerinceket éppúgy talál, mint éles hegycsúcsokat és csipkézett hegyvonulatokat. Az osztrák Alpok minden része más és más, és mindegyiknek megvan a maga különleges varázsa.

A kultúra és a városnézés szerelmesei szintén nem fognak unatkozni Ausztriában. Bécset a világ egyik legnagyobb kulturális fővárosának tartják. A látogatókat történelmi központja, híres múzeumi kiállításai és híres színházi és zenei helyszínei vonzzák a legjobban. Azonban más osztrák városok, mint Salzburg, Innsbruck, Graz és Linz is csodálatos, nagyszerű élményekkel teli nyaralást ígér.