Szállások Lengyelországban a gyógyfürdőknél

Szeretne egy gyógyfürdőben megszállni, de megkímélné magát a magyar vagy a cseh fürdővárosokra jellemző zsúfoltságtól? Akkor irány Lengyelország, ahol számos remek gyógyfürdő várja. Ezekben a szolgáltatások színvonala Európa élmezőnyéhez tartozik, a turisták azonban még nem fedezték fel maguknak, így garantáltan zavartalan kikapcsolódásban lehet része!

Ajánlatok betöltése...

Összesen 14 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda kivételes elhelyezkedésének köszönhetően végig gyönyörködhettünk a csodálatos panorámában, a szobákban, az étteremben de még a gyógyfürdőben is. A szálloda nagyon segítőkész személyzetével teljesen elvarázsolt bennünket. Kiemelném a félpanzió során felszolgált finom ételeket is, melyekkel teljesen meg voltunk elégedve. A közelben található Zakopane városa, amely a Magas-Tátra lengyel oldalán található, így a városnézőknek és a túrázóknak egyaránt kiváló kikapcsolódási lehetőség. Nagyon élveztük az itt tartózkodásunkat, és különösen ősszel ajánljuk.”

Tomáš Polman
Tomáš Polman
Értékesítési csapat


Lengyelország nem csak a finom pierogi, a gyönyörű természet és a fontos UNESCO-emlékművek országa. Számos nagyszerű fürdőváros is található itt, amelyeket mindenképpen érdemes meglátogatni. Hogy melyek ezek? Ha tovább olvas, minden kérdésre választ kap!

Lengyelország a fürdőparadicsom

A lengyelországi fürdővárosok festői fürdőoszlopai és gondozott parkjai minden arra járót elvarázsolnak. Ezek közül a történelmi Kudowa Zdrój számít a legnépszerűbbnek, ahol egykor Winston Churchill és Johann Goethe is megpihent. De a turisták szívesen keresik fel Polanica Zdrójt is, ami a Stolowe-hegység lábánál fekszik, vagy a híres Ladek Zdrójt, a több mint 750 éves hagyományokkal rendelkező fürdővárost. Mindhárom helyen csúcsminőségű kezeléseket és városnéző kirándulásokat élvezhet, így kiválóan alkalmasak egy romantikus kiruccanásra is.

Ha télen érkezik Lengyelországba, minden bizonnyal síelni szeretne. Ebben az esetben se mondjon le a termál medencékben való mártózásról, hiszen a sípályákon tett erőfeszítések után nem is kívánhatna ennél jobb pihenést, amit a pezsgőfürdőben vagy a szaunában való kikapcsolódással tehet még tökéletesebbé. Egyszerűen válassza olyan szállást ami saját wellnessrészleggel rendelkezik, és máris garantált a gondtalan lazítás. Ezután vigye el az egész családot a termálfürdőbe, ahol kicsik és nagyok egyaránt jól szórakozhatnak. Az egyik legnépszerűbb hegyvidéki lengyel fürdő, a Termy Gorący Potok termálfürdő komplexum, ami Zakopane közelében található. Ha a Lengyel Tátrában tartózkodik, mindenképpen szánjon egy napot a komplexum felfedezésére.