Foglalás a dátum ingyenes megváltoztatásának vagy lemondásának lehetőségével

Tudjuk, hogy néha egyszerűen lehetetlen mindent megtervezni. Előfordul, hogy előre nem várt helyzet áll elő, ami miatt el kell halasztania, vagy le kell mondania a tervezett vakációt. Tervezgeti üdülését, ugyanakkor szeretne biztos lenni abban, hogy ingyenesen megváltoztathatja annak dátumát, vagy lemondhatja azt? Válasszon azon ajánlataink közül, melyek esetében lehetősége van a dátum megváltoztatására, vagy a foglalás lemondására az érkezést megelőző 15 vagy akár kevesebb napon belül, s melyek esetében a teljes összeget jóváírjuk.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 723 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A Hotel Aquincumban eltöltött idő csak bebizonyította számomra, hogy Budapest a legrosszabb időjárás esetén is remek kikapcsolódást kínál. A bőséges svédasztalos reggeli során kellő energiával telve tudtuk felfedezni az ország fővárosát. A kalandoktól teli nap után pedig a termálmedencékben melegedhettünk fel. A szobánk igazán fényűző, az ágyunk pedig nagyon kényelmes volt, amin nagyon jókat tudtunk aludni. Kellemes meglepetés volt a szobába bekészített vörösbor is, amit a Duna-partra néző kilátás közben fogyasztottunk el éjszaka. A közeli kirándulások közül mindenképpen ajánlanám a Margitsziget meglátogatását, ami pont a szállodával szemben van. ”

Eliška Kordulová
Eliška Kordulová
Marketing csapat
A Travelking által ellenőrizve

“A Gotthard Therme Hotel & Conference szálloda egyszerűen csodálatos! Meg kell dicsérnem a makulátlanul tiszta környezetet és a hihetetlenül bőséges félpanziós ellátást, a családom és én különösen nagyra értékeltük a korlátlan italfogyasztást. Közvetlenül a szállodához kapcsolódik a St. Gotthard Spa & Wellness, így csak át kell öltözni fürdőruhába és köntösbe, és perceken belül máris élvezhetjük a vízicsúszdákat, hidromasszázs pezsgőfürdőket, medencéket és szaunákat. Az elhelyezkedés is nagyszerű, kiválóan megközelíthető Ausztria és az Őrségi Nemzeti Park. Ha nem csak a fürdőben szeretné tölteni az idejét, vegyen részt egy vezetett túrán vagy menjen el kerékpározni. Biztosan nem fogja megbánni. Tökéletes nyaralásban volt részünk és biztosan visszatérünk még ide.”

Szabolcs Laza
Szabolcs Laza
Értékesítési csapat


Az élet gyakran hoz minket váratlan helyzetekbe, amelyek meghiúsítják terveinket. Képzelje el, hogy már régóta várja a kirándulás első napját, de egy előre nem látható esemény lehetetlenné teszi az utazást. Ilyenkor sajnos a legtöbbször már nincs mit tenni. Kivéve ha a Travelking weboldalán foglal, hiszen nálunk számos olyan ajánlatot talál majd ami rugalmas lemondási feltételekkel rendelkezik.

Szállások rugalmas lemondási feltételekkel

A Travelkingnél mindig igyekszünk az Ön igényeihez alkalmazkodni, így kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy ajánlataink között megtalálhatóak legyenek azok, amik rugalmas lemondási feltételeket kínálnak a vendégeknek. Válogasson ezek között Ön is, hogy ne kelljen aggódnia amiatt, mi lesz akkor ha meg kell változtatnia tervezett időpontot vagy akár végső esetben le kell mondania foglalását.

Az ebben a kategóriában megtalálható szállások esetében lehetősége lesz, hogy kedve szerint megváltoztassa az időpontot, vagy 15 nappal az érkezés előtt, akár ingyenesen lemondja az utat, anélkül, hogy átütemezési vagy lemondási díjat kellene fizetnie. Így garantáljuk Önnek a stresszmentes várakozást.

Ráadásul ha az átütemezés vagy lemondás mellet kell döntenie, a foglalás teljes összegét visszatérítjük Önnek kreditek formájában. Ez azt jelenti, hogy az üdülésébe befektetett pénz nem vész el, hanem felhasználhatja majd, jövőbeli utazásaihoz. Így biztosítunk rugalmasságot Önnek, valamint értékeljük bizalmát és hűségét.