Foglalás a dátum ingyenes megváltoztatásának vagy lemondásának lehetőségével

Tudjuk, hogy néha egyszerűen lehetetlen mindent megtervezni. Előfordul, hogy előre nem várt helyzet áll elő, ami miatt el kell halasztania, vagy le kell mondania a tervezett vakációt. Tervezgeti üdülését, ugyanakkor szeretne biztos lenni abban, hogy ingyenesen megváltoztathatja annak dátumát, vagy lemondhatja azt? Válasszon azon ajánlataink közül, melyek esetében lehetősége van a dátum megváltoztatására, vagy a foglalás lemondására az érkezést megelőző 15 vagy akár kevesebb napon belül, s melyek esetében a teljes összeget jóváírjuk.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 299 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon élveztem a Hotel Grajski Dvorban töltött időt. Az óvároshoz közeli elhelyezkedésének köszönhetően Radovljica városkájának minden látnivalója és üzlete könnyen elérhető. A személyzet nagyon segítőkész volt, a svédasztalos reggeli bőséges, a közeli étteremben elfogyasztott háromfogásos vacsora pedig tökéletes befejezése volt minden napnak. A megújúlt SPA talán kisebb, de egy túrázással töltött nap után jó volt megpihenni itt. A szobám is nagyon tágas volt és mindent megtaláltam benne, ami kell egy igazi pihenéshez.”

Tamas Tutkovics
Tamas Tutkovics
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda egyszerűen csodálatos! Remek az összhang a tágas terek és a modern berendezés között. A fürdő hatalmas, kiválóan alkalmas a kikapcsolódásra bármelyik korosztály számára. Az ételek ízletesek, érezhetően friss alapanyagokból készülnek, de ez a minőség és odafigyelés minden szolgáltatásban megmutatkozik. Volt, hogy „próbára tettük” a személyzetet, az étteremben például készséggel teljesítették kislányom kívánságát, és olyat is felszolgáltak, ami aznap épp nem volt terítéken. Tökéletes választás családoknak, pároknak és üzleti utazóknak is egyaránt.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető