Foglalás a dátum ingyenes megváltoztatásának vagy lemondásának lehetőségével

Tudjuk, hogy néha egyszerűen lehetetlen mindent megtervezni. Előfordul, hogy előre nem várt helyzet áll elő, ami miatt el kell halasztania, vagy le kell mondania a tervezett vakációt. Tervezgeti üdülését, ugyanakkor szeretne biztos lenni abban, hogy ingyenesen megváltoztathatja annak dátumát, vagy lemondhatja azt? Válasszon azon ajánlataink közül, melyek esetében lehetősége van a dátum megváltoztatására, vagy a foglalás lemondására az érkezést megelőző 15 vagy akár kevesebb napon belül, s melyek esetében a teljes összeget jóváírjuk.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 462 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda egyszerűen csodálatos! Remek az összhang a tágas terek és a modern berendezés között. A fürdő hatalmas, kiválóan alkalmas a kikapcsolódásra bármelyik korosztály számára. Az ételek ízletesek, érezhetően friss alapanyagokból készülnek, de ez a minőség és odafigyelés minden szolgáltatásban megmutatkozik. Volt, hogy „próbára tettük” a személyzetet, az étteremben például készséggel teljesítették kislányom kívánságát, és olyat is felszolgáltak, ami aznap épp nem volt terítéken. Tökéletes választás családoknak, pároknak és üzleti utazóknak is egyaránt.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon élveztük az ittlétet. Bár az egyik nap esett az eső, így is rengeteg lehetőség volt a szórakozásra. A szobánkból csodás kilátás nyílt a Tátrára, esténként egy pohár prosecco mellett többször gyönyörködtünk benne. Szuper volt a wellness is, kipróbáltuk a pezsgőfürdőt és a szaunát is. A félpanziós ellátás bőséges és finom volt. A szálloda környéke tele van látnivalókkal. A közelben van egy bobpálya, amit nagyon élveztünk és megnéztük a Belianska-barlangot is. Összességében nagyon elégedettek voltunk a Hotel Tulipánban való tartózkodásunkkal, és csak ajánlani tudom magam és a párom nevében.”

Martin Dittert
Martin Dittert
Értékesítési csapat