Szállások Szlovákiában a gyógyfürdőknél

A szlovákiai termálfürdők remek választásnak bizonyulnak egy pihentető nyaraláshoz. Látogasson el egy szlovákiai gyógyfürdőbe, és hagyja hogy a gyógyvíz és a gyógykezelések kényeztessék. Meglátja, hogy újjászületve tér majd haza.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 26 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A nyaralásunk szuper volt, de legközelebb biztos, hogy tovább maradunk. A Penzion Quatro legnagyobb előnye kétségtelenül az, hogy a termálfürdő közvetlen közelében található. Így nem kell autóba szállni, vagy gyalog cipelni a strandcuccokat, ami nagy előny az idősebbek vagy a gyermekes családok számára.A reggeli is bőséges volt és változatos, így nagyon elégedettek voltunk.”

Nikola Pecková
Nikola Pecková
Értékesítési csapat


A termálvíz jótékony hatásait évezredek óta használják különböző egészségügyi problémák kezelésére. Tapasztalja meg ezeket a saját bőrén, és kényeztesse magát kiváló minőségű kezelésekkel a szlovákiai gyógyfürdőben való tartózkodása során.

Hol élvezheti a legjobb gyógyfürdőket Szlovákiában?

A tökéletes nyaraláshoz hozzátartozik a fürdőzés egy gyógyító termálvízben, a relaxációs kezelések, pakolások, masszázsok vagy inhalációk, gyógyfürdő ostyák és a kellemes séták a fürdővárosok utcáin. Mindezt (és még sok mást is) Pöstyén vagy Trencsénteplic településen tapasztalhatja meg. Kóstolja meg a helyi ásványvízforrásokat, sétáljon végig az oszlopsoron, vagy nézze meg a híres színészek neveit tartalmazó táblákat a legendás Hírességek hídján. Mindkét városban mindenki számára van valami - ajánlatunkban az idősebb korosztály, vagy a szerelmespárok is megtalálják, amit keresnek.

A termálfürdők szintén ideális választásnak bizonyulnak, ha nyári üdülési célpontot keres. Kapcsolódjon ki a vízben és napozzon Dunaszerdahely vagy Bellegszencse termálfürdőiben. Meglátja, hogy nagyon gyorsan érezni fogja a termálvíz és a napsütés pozitív hatásait. Gyermekei élvezni fogják a vízi csúszdákat, míg Önök a pihentető medencét. Ha a rossz időjárás miatt aggódik, nézzen szét a privát wellnessel rendelkező szállásaink közül. Hiszen a pezsgőfürdőben vagy egy kellemesen fűtött szaunában bármilyen időjárás esetén remekül érzi magát az ember.