Szállások Szlovéniában két fő részére

Szlovénia sok utazó számára csak Horvátországba irányuló tranzitországként ismert. És ez nagy kár! A Cseh Köztársaság méretének kevesebb mint egyharmadát kitevő országban tényleg mindent élvezhet, ami csak eszébe jut. Túrázás és téli sportok az Alpokban, fürdőzés a tengerben és séta a kikötőkben, történelmi városok tele építészeti gyöngyszemekkel és pihenés a gyógyvizű termálfürdőkben. Tartson egy kétszemélyes pihenőt Szlovéniában, és fedezzék fel együtt ennek az országnak a szépségét.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 35 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon élveztem a Hotel Grajski Dvorban töltött időt. Az óvároshoz közeli elhelyezkedésének köszönhetően Radovljica városkájának minden látnivalója és üzlete könnyen elérhető. A személyzet nagyon segítőkész volt, a svédasztalos reggeli bőséges, a közeli étteremben elfogyasztott háromfogásos vacsora pedig tökéletes befejezése volt minden napnak. A megújúlt SPA talán kisebb, de egy túrázással töltött nap után jó volt megpihenni itt. A szobám is nagyon tágas volt és mindent megtaláltam benne, ami kell egy igazi pihenéshez.”

Tamas Tutkovics
Tamas Tutkovics
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Akár a helyszínen, akár a környéken tölti az idejét, garantált, hogy mindig nagyszerű élményekben lesz része. A Bohinj Eco Hotel területe igazán nagy. A kiterjedt wellness-szolgáltatások és a szomszédos, számos attrakcióval rendelkező aquaparknak köszönhetően még az esős napokon is élvezheti a szórakozást és a pihenést. Ha az időjárás együttműködik, akkor kiránduljon egyet a hegyekbe, kerékpározzon, vagy prbája ki a külöböző vízi sportokat Szlovénia legszebb tavaiban. Nemcsak a szolgáltatással, hanem az ételekkel és a barátságos személyzettel is maximálisan elégedettek voltunk. A legnagyobb élményt azonban számunkra a tiszta Bohinji-tavon való evezés, majd a tóból kiömlő Sava Bohinjska folyón való lecsúszás jelentette.”

František Jordán
František Jordán
Marketing csapat


Ha már jártál Szlovéniában, akkor biztosan lenyűgözött a hihetetlenül tiszta természet és a vízi utak, valamint a több száz meredek dombokkal tarkított, festői templomokkal tarkított, hullámzó táj. Legyen Szlovénia a következő alkalommal a fő úti célja, és győződjön meg saját szemével e kis ország változatos szépségéről.

Szlovénia legjobbjai, és még sok más is

Ha megkérdeznéd a szlovénokat, hogy mi az országuk legnagyobb büszkesége, valószínűleg sokféle választ hallanál. Nagyon valószínű azonban, hogy a válaszokat a Triglav Nemzeti Park uralná, az ország legmagasabb csúcsával, a Triglavval (2864 m tengerszint feletti magasság). A mi Sněžkánkat jóval felülmúlja, és sziluettje már messziről látszik. A főváros, Lubljan körútján elkíséri Önöket, gyönyörű hátteret képez a Bledi-tónak, amelynek híres temploma egy szigeten áll, és igazán jó látási viszonyok mellett a Triglav a tengerparti városból, Piranból is látható. A hegyeket távolról is élvezheti, még akkor is, ha nem szeret túrázni - például a történelmi városok utcáin sétálva vagy Szlovénia számos termálfürdőjének egyikében pihenve.

Igazán magas szintű tartózkodásra vágyik? Inspirálódjon a szlovéniai szállástippekből (és még sok másból), amelyeket a Travelking csapat tagjai személyesen ellenőriztek az Ön számára. Csak azok a szállodák kapták meg a "Személyesen ellenőrzött" jelzést, ahol néhányan közülünk kényelmes szállást, finom ételeket és tökéletes kikapcsolódást élvezhettek a wellness részlegen. Csak ezt a fajta szállást ajánljuk Önnek. Olvassa el a személyesen ellenőrzött szállodák értékelései is, és válassza ki a pontosan Önnek tetsző szállást.