Tengerparti hétvége

Nem akarsz hosszú nyaralásra menni, de már nagyon hiányzik a tenger és a strandok? Ugorjon le a tengerpartra a hétvégén hogy feltöltődjön D-vitaminnal, és meg fogja tapasztalni, hogy a napsütésben és a kellemes légkörben milyen rövid idő alatt is feltöltődik.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 75 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda közvetlenül a tengerparti sétány és a kavicsos strand mellett található. A tenger mellett, csobbanhattunk a szálloda bel- és kültéri medencéjében is. A tágas szobánk hatalmas erkélyéről csodás kilátás nyílt a tengerre. Igazán otthonosan éreztük magunkat és a légkondicionálónak köszönhetően az éjszakáink is zavartalanul teltek. Az all inclusive ellátás bőséges ételválasztékából kóstolhattunk, és a legfinomabb italokat fogyaszthattuk a nap szinte bármely szakában. Pag szigete is gyönyörű, mindenképpen látogasson át a Marino hajóval.”

Norbert Handra
Norbert Handra
Értékesítési csapat


Imádja a tengert, és alig várja, hogy a nyaralás alatt a hullámokban lubickoljon, és vacsora után sétáljon egyet a tengerparti sétányon? A jó hír az, hogy nem kell egész évben erre várnia! Töltsön egy hétvégét a tengerparton, és töltődjön fel!

Melyik tengerpartra érdemes leruccanni a hétvégén?

Az Adriai-tenger már régóta a turisták legnépszerűbb úti célja, és ez nem is csoda. A kristálytiszta tenger, a festői fenyőerdők, a nyugodt mediterrán hangulat és a helyiek vendégszeretete miatt Horvátország egyszerűen tökéletes nyaralóhely. Ráadásul az ország északi részén található régiók, mint például Isztria vagy a Kvarner-öböl mindössze néhány óra alatt elérhetőek autóval, így ideálisak egy rövidebb pihenésre is.