Wellness hétvége

Szeretné egy picit maga mögött hagyni a mindennapokat és elvonulni egy feltöltő wellness-hétvégére? A legjobb ajánlatokat itt találja. Akár párjával, vagy családjával szeretne egy kicsit pihenni.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 262 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon tetszett ez a hangulatos szállás. A tulajdonos egy nagyon kedves család. A szállás kellemes wellnessel rendelkezik, de nem érdemes kihagyni a közeli Hévízi Tófürdőt sem. A reggeli friss és kiváló volt. A vacsorát az étteremben szolgálták fel, amely néhány méterre található a szállástól - ami nagyon praktikus, különösen egy kiadós vacsora után.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda messzebb van, mint más szállások az Alpokban, ahová általában járunk, de a plusz egy óra út abszolút megérte. A hotel családias hangulatú volt. Én személy szerint szeretem a nagy, erkélyes szobákat, amilyet itt is kaptunk. Ráadásul a szállásunk egy csendes kis faluban volt, így ebben a nyugalomban rendkívül jól aludtunk éjszaka. Az erkélyről reggelente a gyönyörű napsütötte hegyek látványa fogadott. Az ételek is nagyszerűek voltak. Kutyával érkeztünk, így örültünk a közeli erdőnek és folyónak. Nagyon jól éreztük magunkat.”

Peter Kóša
Peter Kóša
A Travelking társtulajdonosa


Szeretne egy picit kiszakadni a hétköznapokból, de nem szeretne szabadságot kivenni? Akkor egy wellness hétvége lehet a tökéletes megoldás az Ön számára. Pihenjen egy kicsit egy csodás szaunában, vagy pezsgőfürdőben, esetleg lazítson el egy masszázs alatt.

Hová utazzon el egy wellness hétvégére?

Hazánk tele van csodálatos termálkincsekkel és fürdőkkel. Látogasson el Európa legnagyobb fürdőkomplexumába Hajdúszoboszlón, vagy járja be Budapest történelmi gyógyfürdőit. Látogasson el a dunántúlon Zalakarosra, a csodás Hévízi termáltóhoz vagy a híres Sárvárra. A borsodi megyeszékhelyen Miskolcon a különleges Barlangfürdőbe látogathat el, Egerben pedig a tüzes bikavér mellett a Törökfürdő is várja.

Európa fürdővárosai közül mindössze tizenegyet vettek fel az UNESCO világörökségi listájára. És ezek közül három Csehországban található! Karlovy Vary, Marienbad és Franzesbad. A számos gyógyító termálforrás, a legjobb fürdőszolgáltatások, az egyedülálló építészet és a friss levegő kivételes kombinációja garantálja a tökéletes wellness-hétvégét az év bármely szakában.