Wellness pihenés Dél-Szlovákiában

Dél-Szlovákia az ország legmelegebb régiója, ahol számos népszerű termálfürdő is találhat . Zavartalan kikapcsolódásra vágyik? Akkor a dél-szlovákiai wellness-üdülés lesz a tökéletes választás Önnek.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 10 ajánlat


Dél-Szlovákiában minden megtalálható, amit egy tökéletes, pihentető nyaralástól elvár. Termálmedencék és aquaparkok, sok napsütés, festői fürdővárosok és a természet csupán egy karnyújtásnyira. Számos híres úti célt fedezhet fel, mint például Dunaszerdahely, Bellegszencse, Párkány vagy a Napfényes tavak Szencben. Jöjjön és fedezze fel ezt a régiót, pihenje ki magát és hagyja maga mögött a mindennapi gondokat.

Kéne egy kis szünet? Akkor egy wellness üdülés Dél-Szlovákiában pont ideális lesz az Ön számára

Irány dél, és ajándékozza meg magát a rég megérdemelt pihenéssel. A dél-szlovákiai wellness üdülések változatosak, így mindenki kiválaszthatja, hogy mire vágyik a leginkább. Egy dolog azonban közös bennük: a béke és nyugalom, így elfelejtheti a mindennapi stresszt és kikapcsolódhat. Ide az egész családdal és szeretteivel eljöhet pihenni és szórakozni.

Ha gyerekekkel utazik, akkor mindenképp látogassanak el a környék vízi látványosságaihoz, amelyek szórakoztatják a gyerekeket és felnőtteket egyaránt. Választhat olyan szállást is, ahova gyermekei ingyenesen tarthatnak Önnel, így a megtakarított pénzt valami másra költhetik. Vigye el kedvesét egy romantikus kikapcsolódásra és töltsenek együtt minőségi időt, pihenjenek a privát pezsgőfürdőben vagy a szaunában. Talál gyógyfürdőkhöz kapcsolódó szállodákat is, amelyekkel csak néhány lépésre lesz a termálparadicsomtól.

Ha megunta a forró fürdőben való lazítást, fedezze fel Dél-Szlovákia régióját. Rengeteg lehetőség van. Gyönyörű táj várja Önt a Vágkirályfai-viztározónál, ahol a lelkes sportolók kipróbálhatják a szörfözést vagy a vízisíelést. Olyan jól ismert szlovákiai városokba is ellátogathat, mint Révkomárom, Dunaszerdahely, Nyitra a nyitrai várral, vagy Léva. Nem lesznek messze a nagyvárosok sem, ellátogathat Pozsonyba, vagy Bécsbe. Önön múlik, hogy a történelmet és a kultúrát szeretné felfedezni, vagy csak pihenne a Duna partján, vagy egy medence mellett lazulni.