Wellness pihenés Miskolcon

Miskolc a Bükk-hegység kapujának egyik ékköve. Csodás természeti adottságai mellett üdülőövezeteiben élmény a pihenés. Kiránduljon egyet a Bükkben, lazítson a miskolctapolcai barlang fürdőben, vagy üljön fel az erdei kisvonatra. Miskolcon csodás élmények várják.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 5 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A családdal még sosem jártunk Miskolc környékén, és nagyon kellemes meglepetés volt, hogy mennyi mindent lehet itt csinálni. Emellett rendkívül kedves fogadtatásban volt részünk a panzióban, nagyon kényelmes volt a szobánk, gyönyörű kilátással a várra, és finomakat ettünk a félpanzió keretei között. Fürödtünk barlangban, jártunk Tündérkertben, játszótereztünk pizzériában, szaladgáltunk a Hősök terén, állatokkal találkoztunk és csodás kilátással ebédeltünk Lillafüreden. Összességében csodás hétvége volt!”

Judy Bérczes
Judy Bérczes
Influencer


Miskolcról sokaknak az acél város jut még mindig eszbe. Pedig az Észak-magyarországi megyeszékhely az utóbbi évtizedekben sokat költött a turisztikai fejlesztésekre. Látogasson el a Bükk kapujához és fedezze fel Miskolc értékeit!

Fedezze fel Miskolc rejtett kincseit

A városnak két üdülőövezete van, a természet szerelmesei elsősorban Lillafüreden fogják jól érezni magukat. A Bükk-hegység kapujában található városrészen csónakázhat a Hámori-tóban, megcsodálhatja Magyarország legnagyobb vízesését fellátogathat a Zsófia kilátóba, vagy utazhat az erdei kisvonaton is. A Bükköt behálózó csodás túraútvonalak során felfedezheti a Szeleta barlangot a Látóköveket vagy akár felülhet a libegőre is. Gyerekekkel a Vadaspark meglátogatása is különleges élmény lesz.

A város másik üdülőövezete Miskolctapolca amely elsősorban a Közép-Európában egyedülálló természetes Barlangfürdőjéről híres. A fürdőben a gyógyászati kezelések mellett egy természetes barlangban élvezheti a termálvizet, vagy ellátogathat a szauna világba is akár. A városrész másik fürdője a Tapolcai strandfürdő és az Ellipsum élményfürdő, amely csúszdákkal és különleges élménymedencékkel vár. A fürdőzés mellett gyerekekkel érdemes kipróbálni a kalandparkot vagy a bobozást is, illetve a dottó vonattal fellátogatni az Avalon parkba ahol gokartozás és egy egész játszópark várja a gyerekeket.

Miskolc belvárosában érdemes jegyet foglalni Közép-Európa első köszínházába, végigsétálni az ország egyik leghosszabb főutcáján, vagy élvezni a panorámát az avasi kilátóból. A történelem kedvelőinek érdemes meglátogatni a középkori Diósgyőri várat is.

Az Ellipsum fürdő jelenleg zárva tart!