Wellness pihenés Sárváron

Látogasson el a híres gyógyfürdőbe Sárvárra. A modern fürdőkomplexum végtelen szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget kínál. Töltődjön fel a termálforrásokból és válasszon egy sárvári wellness pihenést.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 4 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Varázslatos helyszín, az állatok és a természet közelsége egyszerűen lenyűgöző. A szállás hangulata remekül illeszkedik a környezetbe. A személyzet készséggel (és széles mosollyal) áll rendelkezésre, és ízletes, finom fogásokat kóstolhattunk. A hotel remek elhelyezkedésének köszönhetően csak pár lépés a fürdő és a szállodából induló kisvonattal a város nevezetességeinek meglátogatása is nagyszerű szórakozást nyújt. Családoknak mindenképpen tökéletes választás, és pároknak is bátran ajánlom akik egy kis romantikára vágynak. Remek élményekkel fognak gazdagodni!”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető


A festői magyar város, Sárvár nemcsak híres termálfürdőjével, hanem elbűvölő hangulatával, gasztronómiájával és történelmi nevezetességeivel is elnyeri tetszését. Látogasson el párjával, vagy az egész családdal, biztosan felejthetetlen élményekben lesz része.

Miért érdemes a sárvári wellness pihenést választania?

Sárvár elsősorban fantasztikus termálfürdőjével vonzza a látogatókat. Sárvár környékén kétféle termálforrás fakad, amelyek gyógyító hatását a Sárvári Gyógyfürdőben saját bőrén is megtapasztalhatja. Pihenjen az élménymedencékben vagy lazuljon el a pezsgőfürdőkben és a szaunákban. A wellness zónában kényeztetik majd, valamint a gyerekekről sem feledkeznek meg, hiszen őket a gyereksarokban, csúszdák** és pancsolók várják.

A helyi termálvíz segít a mozgásszervi panaszok enyhítésében. Sétáljon egyet a virágos parkokban és üljön be a helyi kávézók és éttermek egyikébe, ahol tradicionális ízek várják.

És mit érdemes még megnézni a fürdőn kívül Sárváron? Látogasson el a 16. századi Nádasdy-várhoz, vagy sétáljon egyet a csodaszép arboretumba. Gyerekekkel érdemes ellátogatni a Kalandparkba is amely a fürdő mellett található. Emellett a városnéző kisvonat is különleges élményeket kínál.