Wellness pihenés SPA kezelésekkel

Mindannyian megérdemeljük, hogy egy kis szünettel szakíthassuk meg a munka és a mindennapok nyüzsgését és stresszét. Kényeztesse magát egy igazi wellness-üdüléssel, ahol minden gondja elpárolog a pezsgőfürdőben vagy a termál medencében. Ha pedig valami extra kényeztetésre vágyik, ne hagyja ki kényeztető kezeléseket sem. Egy masszázs vagy egy pakolás nemcsak testét, hanem az elméjét is ellazítja.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 85 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Egyértelműen az egyik kedvenc helyem! A szálloda gyönyörű, modern szobákkal és dizájnnal rendelkezik. A reggelinél és a vacsoránál széles a választék. A spa és a barlang-medencéből nyíló kilátás is fantasztikus. Nagyon ajánlom, különösen azoknak a pároknak, akik egy kis romantikára és kikapcsolódásra vágynak.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető
A Travelking által ellenőrizve

“Egy csodás történelmi várost fedezhettünk fel egy csodás történelmi hotelből. Az elhelyezkedését illetően nem is kívánhattunk volna jobbat! A természet közelsége az egész várost átjárja. A Park Spa Hotel Sirius **** személyzete nagyon segítőkész és rugalmas volt, a berendezés az apró részetekig figyel a SPA vendégek igényeire, a szobánk tiszta és rendezett volt. Az általunk kipróbált kezeléseknek köszönhetően új erőre kaptunk a városnézéshez. A belváros csak néhány lépés a hoteltől, így volt lehetőségünk gyönyörködni az éjszakai fényekben is, vagy élvezni a hoteltől pár méterre található csodaszép Park Colonnade hőforrásnál egy finom italt. ”

Fanni Soós
Fanni Soós
Marketing csapat


Önnek sem elég a tökéletes pihenéshez egy rövid szundikálás a kanapén vagy egy séta a természetben? Ha igazán szeretné elfelejteni mindennapi problémáit egy időre, akkor válasszon egy kényeztető kezelésekkel teli wellness-üdülést.

Hol élvezheti a legjobb kezeléseket a wellness-üdülést alatt?

Lazítás a pezsgőfürdőben, vízsugármasszázs a relaxációs medencében vagy egy egész testes átmelegedés a szaunában... hiányzik még valami? Ha igen, akkor kényeztesse magát egy wellness kezeléssel, amely még az igazi munkamániásokat is kiszakítja mindennapi mókuskerékből. Sok wellnesshotelben vehet igénybe például különféle masszázsokat, valamint relaxáló fürdőket vagy fiatalító és szépítő pakolásokat

Ha Magyarországon marad, nem kell aggódnia amiatt, hogy nem tud majd válogatni a legjobb kezelések közül. Hazánk ugyanis messze földön híres fürdőkultúrájáról. Ez nem is csoda, hiszen olyan fürdővárosok várják itthon a pihenni vágyókat, mint Eger, Sárvár vagy a főváros, Budapest. Bármelyik város felé indul kikapcsolódni, biztos lehet benne, hogy az elsőosztályú medencék és szaunák mellett, elsőosztályú gyógykezelésekkel is feltöltődhet.

Hasonló élmények várják Csehországban is. A sörök hazájában rengeteg helyen élvezheti a wellnessezést és a kezeléseket, a legjobban azonban talán akkor jár ha az úgynevezett gyógyfürdőháromszög valamelyik városát keresi fel, amelyek mindegyikét a 11 legjobb fürdőváros között tartja számon az UNESCO. Ezek a következők: Karlovy Vary, Marienbad és Franzensbad. Mindegyikben élvezheti a kellemes hangulat, a számos gyógyforrás, az érdekes építészeti kincsek és természetesen a kiváló fürdőszolgáltatások csodáit.

Ha nem szeretne olyan messzire utazni, de azért külföldi utazásban gondolkodik akkor élje át álmai wellness üdülését Szlovákiában, ahol a kezelések közben a Tátra hófödte csúcsaiban is gyönyörködhet

Túlterheli a munkája, és mielőbbi szabadságra van szüksége? Válasszon Last minute üdüléseink közül, és még ma induljon el a jól megérdemelt pihenésre, ami során a pezsgőfürdőben és a termál medencében lazíthat.