Wellness pihenés Zalakaroson

Élvezze a tökéletes nyaralást a Balatontól karnyújtásnyira. A magyarországi Zalakaroson luxus termálfürdő várja a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt, rengeteg látnivalóval. Válassza a zalakarosi wellness üdülést és kényeztesse magát a várva várt kikapcsolódással. Medencék, pezsgőfürdők és szaunák az Ön szolgálatában!

Ajánlatok betöltése...

Összesen 4 ajánlat


A Balatontól mintegy 30 kilométerre található egész Magyarország legkisebb városa, a bájos Zalakaros. Ha tehát a wellness üdülést választja Zalakaroson, akkor egyszerre pihenhet a híres helyi termálfürdőben és mehet a Magyar Tengerbe fürdeni. Feltöltődhettek energiával, feltöltődhettek és remekül fogtok szórakozni a gyerekekkel vagy csak kettesben.

Fedezze fel Magyarország legkisebb városát egy wellness üdüléssel Zalakaroson

A zalakarosi termálfürdővel nem lehet dicsekedni. Az Európai Fürdőszövetség 5 csillaggal jutalmazta őket, így Magyarország legkisebb városának fürdője Európa egyik abszolút legjobbja. Irány Zalakoros, hogy a saját bőrén tapasztalja meg a helyi termálfürdőt. Mi vár rád?

Zalakaros a gyermekes családok paradicsoma. Az egész környéktől leesik az állad. Megtalálod például a Kids' World of Vodoucha 60 különböző vízi attrakcióval, a csúszdapark 400 méteres csúszdákkal vagy a családi csúszdaparkot. Több úszómedencében, pezsgőfürdőkben vagy szaunákban pihenhet és játszhat. Ha egészségügyi problémái vannak, látogasson el a gyógyászati központba. A helyi termálforrás is segít a megkönnyebbülésben, segít a bőr-, nőgyógyászati, urológiai vagy mozgásszervi panaszok kezelésében.

Az igazán tökéletes nyaraláshoz válasszon [gyógyfürdőhöz kapcsolódó szállodák], hogy a látnivalókhoz közel legyen. Ne felejtsen el sétálni a szőlőskertek, gyümölcsösök és parkok mentén vagy a Kis-Balatonhoz. Mindenképpen látogasson el legalább egyszer a Balaton-tóhoz az itt tartózkodása alatt, ahol kellemes fürdőzés és rengeteg turisztikai látványosság várja.